TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

eski günler :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtllc01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

bu konuyu neden açıtığımla başlayayim isterseniz.Hatırlarsaniz 2008-2009 senesindeki metin 2 ne güzeldi be :).Kimse cool deildi.Hiç oyunda cocuk coluk yoktu.Herkes bariş ve mutlu yaşiyordu.Daha sonradan oyuna dolandiricilar geldi :mad: m satanlar gold satanlar yüzünden oyun birden çökmeye basladi :/.Daha sonra botlar geldi 2011 senesinin ilk yillariydi ozamanlar bunlar gelince.Ablamla birlikte bir çar kasardik eskiden :).Kimse yatiramazdi 67 lvl olmustuk.Herseyimiz +9 du.Ama kimseye hava atmaz kimseyede vs atmazdik onlar atarsa kabul eder boş zamanlarimizda hep kasilirdik.Ahh ahh o eski zamanlar simdi oyunu bıraktık ama o eski metin2yi hayla çok özlüyoruz.Eğer özleyen arkadaşlarimizda varsa buraya anilarini yazabilirler :) hatirlayalim o eski günleri

kardeşim o m satanlar gm ler zaten o kadar m satan site var bilişime gitseler kapatırlar siteyi ama gitmiolar çünkü o m paraları gm lerin cebine gidiyor

öyle kardeşimde olan bizim gibi eski userlere oluyor.Ben 19 yasindayim metin2deki kardeşim yaşındaki userlere sevgiyle yaklasirken onlar bana küfür edince bitti benim için metin2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri