kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

BiRTeKSeNn Vs IHaYaL [5-3]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cellat110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
kardeşim seizin benle derdinz ne anlamadım gitti bu ben değilim berk geri döndü oyuna ben olsam 3 el de vermm unutma murat abinn itemelr olsa o vs 5 0 bterdi unutma berk yeniden döndü oyuna ve market itemelri var
Seref Bak Aynı Muhabbeti Simdi Sende Yapıyorsun Diyorsun Ki Murat Abinin İtemleri Olsa o Ws 5 0 Biterdi Peki O Zaman 5 0 Biticekse Murat Abinle Attıgım Ws Neden 5 4 Bitti ? Biraz Mantıklı Konusun Yendi Tmm Eywlh.da Yok Öle Olsa Böle Olurdu Söle Olsa Söle Olurdu Demeye Gerek Yok Murat Abinin İtemleriyle 5 0 Biticekse Nie Murat Abinle Wsmiz 5 4 Bitti ?

senmı passion musun:l03::l03::l03::l03::l03:

Yok degilimde Yakamozda BayrakVatan var resul sen ahmetsin sen passionsun diyo bnde ispat etmesini istiyorum sadece ve bütün imkanlarıda sunuyorum ispat etmesi için bi laf atıldıysa ispatı gerekir ispat edemiyo ama sürekli sen passionsun sen ahmetsin diyo bn ahmeti azda olsa tanıdım adam gibi adam gene :D

Son düzenleme:
Seref Bak Aynı Muhabbeti Simdi Sende Yapıyorsun Diyorsun Ki Murat Abinin İtemleri Olsa o Ws 5 0 Biterdi Peki O Zaman 5 0 Biticekse Murat Abinle Attıgım Ws Neden 5 4 Bitti ? Biraz Mantıklı Konusun Yendi Tmm Eywlh.da Yok Öle Olsa Böle Olurdu Söle Olsa Söle Olurdu Demeye Gerek Yok Murat Abinin İtemleriyle 5 0 Biticekse Nie Murat Abinle Wsmiz 5 4 Bitti ?
tamam birde 2 miz atalım bakalım kaç kaç bitecek vs olurmu ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri