HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya sonra dıyorsun oyundakı hakkımı helal etmem ? ıftıra atma olm BRiaNN olsa ona 3 el yatarmı ? mantıklı dusun braz
Ben sana seçenek sundum
Ayrıca BRiaNN la IHaYaL ws attı 5-4 BRiaNn aldı
Degil 3 yeri gelir 5 el bile keser.
Önce ws icin Tb.
Sonra Demişşinki BRiaNN olsa 3 el yatarmı ?
BRiaNN ile attığım ws yi görmedin sanırım BRiaNN ile olan wsmiz 5 4 bitmişti hadi burda itemler BRiaNN ın deildi 3 el yattı peki ya orda ?
Üstelikte 3 te attım yani.
Aman salla onur Nerelerinden uydurup nerelerine saklayacaklarını bilmez bunlar.o zaman sende dene kesmeyı belkı kesersın![]()
Seni kesiyorm yetmezmi ?

Az abilerinizi başkalarını öveceginize kendinizi övün ama sizede hak vermiyo degilim övülücek bi yanınız yok neyinizi öveceksiniz gerçi
bndekide soru işte 
:m08::m08:Seni kesiyorm yetmezmi ?
Az abilerinizi başkalarını öveceginize kendinizi övün ama sizede hak vermiyo degilim övülücek bi yanınız yok neyinizi öveceksiniz gerçibndekide soru işte
![]()
Seni kesiyorm yetmezmi ?
Az abilerinizi başkalarını öveceginize kendinizi övün ama sizede hak vermiyo degilim övülücek bi yanınız yok neyinizi öveceksiniz gerçibndekide soru işte
![]()
Ulan Hakan Laf Sokup Durma
Allah Allah Onlarında Bir Gururu Var.Bu Arada BiRTeKSeNn'de Kim Var Bilemiyorum Ama Yinede Tbrk.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)