Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu Röportajı Kuzenim Bana Yaptı.Ben Kısaca Size Anlatayım.
Kuzenim:Merhaba Haktan.
Ben:Merhaba.
Kuzenim:Şimdi Sana Bir Kaç Soru Soracağım.
Ben: Sor Kuzen
Kuzenim:Öncelikle Haktan Baya Koyu Bir
Galatasaraylısın.Bu Sadece Bir Takım.Niçin Bu Kadar Abartıyorsun ?
Ben:Öncelikle Kuzen Şöyle Açıklayayım:Galatasaraylılık Bir Aşktır.Nasıl Birisine Aşık Olursan Ve Bırakamazsın Ya Öyle Bir Şeydir.
Kuzenim:Geçenlerde ultrAslan'Liseye Seçildin.Seçilmek İçin Neler Yaptın ?
Ben:Canım Çıktı Açıkçası.En Baştan Başlayayım.Bir Gün Spor Haberlerine Bakıyordum.İnternetten.Sonra Öyle Dalgınlığıma ultrAslanın Resmi Sitesine Girdim.1 Aydır Girmiyordum.Birde Baktım Aşağıda ultrAslan Lise Temsilcilik Başvuruları Yazıyor.Tıkladım Girdim.Tarihe Falan Bakmadan Direk Başvuru Formunu Aldım Doldurdum.Hotmail Den Yolladım.3 Gün Geçti Aradan Cevap Gelmiyor.Bir Araştırayım Dedim.Tekrar Girdim Siteye Bir De Baktım Tarihi Geçeli 1 Ay Olmuş
Ama Bende Öyle Bir İstek Doğdu ki Anlatamam.Yıllardır Hayalini Kuruyorum ultrAslanın Bir Üyesi Olmanın.Fırsat bu Fırsat Dedim.Şansa Bir Sitede ultrAslan'Lise nin Genel Kurucusunun Adını Gördüm.Ve Facebooktan Ekledim.Yaklaşı 1 Gün Sonra Arkadaşlık İsteğimi Kabul Etti.Konuştuk.Dedim ''Abi ultrAslana Girmeyi Canımdan Çok İstiyorum.Lütfen Beni de al'' Diye Yalvarmaya Başladım.Sonradan Abim Sağ Olsun Başvurumu Değerlendirdi.Kombine Alıcak mısın Seneye Dedi ? Bende Belki Dedim.Alamazsan Kabul Edemeyiz Seni Dedi.Bende Başladı Bir Korku.Hemen Babama Söyledim.Baba Acil Kombine Lazım Dedim.Babam Tamam Bakarız Dedi.Gönül Rahatlığıyla Alacağım Kombinemi.Daha Sonra Kurucu Olan Abim İsmini Vermek İstemiyorum.Beni Kabul Etti.Ertesi Gün ultrAslan'Lisenin Resmi Sayfasında Adımı Gördüm.Haktan Özden Diye.Bu Pazar Şimdi Toplantım Var Ona da Katılacağım.Yani Mutluyum 
Kuzenim:Baya Büyük Macera'imiş Senin ki
Neyse Öbür Sorum Şu:Geçenlerde Galatasaray Şampiyon Olmadan Önce Ve Şampiyon Olduktan Sonra Kamerayla Video Çekmişsin.Yani Amatör Bir Belgesel Hazırlamışsın.Kısaca Neler Yaptın Açıklar mısın ?
Ben:Tabi Açıklarım.Yani Anlatırım.Bak Saatleriyle Anlatayım.Hatta Kameraya Çekmedikleri mi de Anlatayım.
Maç Günü-Saat 11:30:
İlk Önce Annemin Sınavı Vardı.Vermesi Gereken.Başak şehir'den Bahçeşehire Geçtim.İlk Videom Arabadaydı Şampiyonluk Öyküsü Part 1
Heyecanlı Olduğumu Ve Neler His ettiğimi Anlattım.Sonra İlk Part Bitti.Arabadan Çıktım.Gittim En Yakın Kırtasiyeye.Yaklaşık 4 Kadar Meşale Aldım.Tanes 7.5 TL den
Sonra Arabayla Başakşehire Geçtim.
Maç Günü-Saat 13:00:
Her Ne Kadar Galatasaraylı Olursa Olsun Benim Kadar Armaya Bağımlı Olmayan Bir Arkadaşla Buluştum.Şampiyon Olursak Meşaleleri Nerede Yakacağımızı Düşündük.
Maç Günü-15:30:
Bu Saatlerde Sıkkın Sıkkın.Düşüne Düşüne Dolaşıyorduk.Pastahaneye Gidip Çay Simit Falan Yedik.
Maç Günü-18:20:
Bizim Evde Lig Tv Var Ancak Ben Daha Heyecanlı Olduğu için Sitemizin İçinde Olan Tesise Önceden Gidip Ön Yerleri Kaptık.Ve Uzun Bir Bekleyişe Geçtik.O An Hatta Sende Vardın Yanımızda Kuzen
Maç Başladı-20:00:
Artık Heyecan Dolu Anlar Başlamıştır.Maç İlerliyor Art Arda Fenerin Ataklarını İzliyorduk.Kalbim Bir Atıyor Bir Atıyor.Sap Sarı Oldum Ben Maçı Seyretmekten.
Maç Sonu- 90 +5:
Artık Son Dakikalar.Ben Nerdeyim Biliyor musunuz ? Yerde Oturmuş Ağlayarak Dua Ediyorum Allahım Ne Olur Bitsin Artık.Ne Olur Bitsin.Dayanamıyacağım Diyiyorum
Hakem İsrarla Bitirmiyor.Televizyona Bakıyorum.97 ye Gidiyor Maç.Artık Fatih Terim Elleriyle Bitir Artık Diyiyor.Sonra O Muhteşem An.O Muhteşem An.Şampiyonluk Anımız.Fenerliler Arkada İzliyor Maçı.Bağırıyorum '' Ne Oldu Lan Ne Oldu !! Kim Şampiyon Oldu He !! '' Diye Bağırıyorum Fenerlilere.Sevinçten Çılgına Döndüm.Sandalyenin Üzerine Çıkıyorum.Çıldırıyorum.Sonra Tesisten Çıktık.Ben Aldım 1 Tane Meşaleyi.Yakıtım.Herkes Kutluyor.Ben Bağırıyorum Sarıııııııııı.Öbür Taraf Kırmızıııııııııı Diye.Sonra Çıktık Caddeye Öbür Meşaleleri Yaktık.Sonra Ordan Florya Metin Oktay Tesislerine.Bir Kutlama Bir Sevinç.Gecenin 4 üne Kadar Dışarlada Kutladık.Artık Bağırmaktan Kafam Ağrıyor.Sevinçten Mutluluk Göz Yaşları Dökülüyordu.Düşünün Büyük Bir Sınav Kazansam Bu Kadar Sevinmezdim.
Kuzenim:Neyse Kuzi Çok Konuştun
Bu Kadar Soru Yeter Her Halde.
Ben:Bence de Yeter
Kuzenim:Bir Daha Seninle Röportaj Yapmamak Dileğiyle Kuzen Görüşürüz
Ben:Görüşürüz
Kuzenim:Merhaba Haktan.
Ben:Merhaba.
Kuzenim:Şimdi Sana Bir Kaç Soru Soracağım.
Ben: Sor Kuzen

Kuzenim:Öncelikle Haktan Baya Koyu Bir
Galatasaraylısın.Bu Sadece Bir Takım.Niçin Bu Kadar Abartıyorsun ?
Ben:Öncelikle Kuzen Şöyle Açıklayayım:Galatasaraylılık Bir Aşktır.Nasıl Birisine Aşık Olursan Ve Bırakamazsın Ya Öyle Bir Şeydir.
Kuzenim:Geçenlerde ultrAslan'Liseye Seçildin.Seçilmek İçin Neler Yaptın ?
Ben:Canım Çıktı Açıkçası.En Baştan Başlayayım.Bir Gün Spor Haberlerine Bakıyordum.İnternetten.Sonra Öyle Dalgınlığıma ultrAslanın Resmi Sitesine Girdim.1 Aydır Girmiyordum.Birde Baktım Aşağıda ultrAslan Lise Temsilcilik Başvuruları Yazıyor.Tıkladım Girdim.Tarihe Falan Bakmadan Direk Başvuru Formunu Aldım Doldurdum.Hotmail Den Yolladım.3 Gün Geçti Aradan Cevap Gelmiyor.Bir Araştırayım Dedim.Tekrar Girdim Siteye Bir De Baktım Tarihi Geçeli 1 Ay Olmuş
Ama Bende Öyle Bir İstek Doğdu ki Anlatamam.Yıllardır Hayalini Kuruyorum ultrAslanın Bir Üyesi Olmanın.Fırsat bu Fırsat Dedim.Şansa Bir Sitede ultrAslan'Lise nin Genel Kurucusunun Adını Gördüm.Ve Facebooktan Ekledim.Yaklaşı 1 Gün Sonra Arkadaşlık İsteğimi Kabul Etti.Konuştuk.Dedim ''Abi ultrAslana Girmeyi Canımdan Çok İstiyorum.Lütfen Beni de al'' Diye Yalvarmaya Başladım.Sonradan Abim Sağ Olsun Başvurumu Değerlendirdi.Kombine Alıcak mısın Seneye Dedi ? Bende Belki Dedim.Alamazsan Kabul Edemeyiz Seni Dedi.Bende Başladı Bir Korku.Hemen Babama Söyledim.Baba Acil Kombine Lazım Dedim.Babam Tamam Bakarız Dedi.Gönül Rahatlığıyla Alacağım Kombinemi.Daha Sonra Kurucu Olan Abim İsmini Vermek İstemiyorum.Beni Kabul Etti.Ertesi Gün ultrAslan'Lisenin Resmi Sayfasında Adımı Gördüm.Haktan Özden Diye.Bu Pazar Şimdi Toplantım Var Ona da Katılacağım.Yani Mutluyum 
Kuzenim:Baya Büyük Macera'imiş Senin ki
Neyse Öbür Sorum Şu:Geçenlerde Galatasaray Şampiyon Olmadan Önce Ve Şampiyon Olduktan Sonra Kamerayla Video Çekmişsin.Yani Amatör Bir Belgesel Hazırlamışsın.Kısaca Neler Yaptın Açıklar mısın ?Ben:Tabi Açıklarım.Yani Anlatırım.Bak Saatleriyle Anlatayım.Hatta Kameraya Çekmedikleri mi de Anlatayım.
Maç Günü-Saat 11:30:
İlk Önce Annemin Sınavı Vardı.Vermesi Gereken.Başak şehir'den Bahçeşehire Geçtim.İlk Videom Arabadaydı Şampiyonluk Öyküsü Part 1

Heyecanlı Olduğumu Ve Neler His ettiğimi Anlattım.Sonra İlk Part Bitti.Arabadan Çıktım.Gittim En Yakın Kırtasiyeye.Yaklaşık 4 Kadar Meşale Aldım.Tanes 7.5 TL den
Sonra Arabayla Başakşehire Geçtim.Maç Günü-Saat 13:00:
Her Ne Kadar Galatasaraylı Olursa Olsun Benim Kadar Armaya Bağımlı Olmayan Bir Arkadaşla Buluştum.Şampiyon Olursak Meşaleleri Nerede Yakacağımızı Düşündük.
Maç Günü-15:30:
Bu Saatlerde Sıkkın Sıkkın.Düşüne Düşüne Dolaşıyorduk.Pastahaneye Gidip Çay Simit Falan Yedik.
Maç Günü-18:20:
Bizim Evde Lig Tv Var Ancak Ben Daha Heyecanlı Olduğu için Sitemizin İçinde Olan Tesise Önceden Gidip Ön Yerleri Kaptık.Ve Uzun Bir Bekleyişe Geçtik.O An Hatta Sende Vardın Yanımızda Kuzen

Maç Başladı-20:00:
Artık Heyecan Dolu Anlar Başlamıştır.Maç İlerliyor Art Arda Fenerin Ataklarını İzliyorduk.Kalbim Bir Atıyor Bir Atıyor.Sap Sarı Oldum Ben Maçı Seyretmekten.
Maç Sonu- 90 +5:
Artık Son Dakikalar.Ben Nerdeyim Biliyor musunuz ? Yerde Oturmuş Ağlayarak Dua Ediyorum Allahım Ne Olur Bitsin Artık.Ne Olur Bitsin.Dayanamıyacağım Diyiyorum
Hakem İsrarla Bitirmiyor.Televizyona Bakıyorum.97 ye Gidiyor Maç.Artık Fatih Terim Elleriyle Bitir Artık Diyiyor.Sonra O Muhteşem An.O Muhteşem An.Şampiyonluk Anımız.Fenerliler Arkada İzliyor Maçı.Bağırıyorum '' Ne Oldu Lan Ne Oldu !! Kim Şampiyon Oldu He !! '' Diye Bağırıyorum Fenerlilere.Sevinçten Çılgına Döndüm.Sandalyenin Üzerine Çıkıyorum.Çıldırıyorum.Sonra Tesisten Çıktık.Ben Aldım 1 Tane Meşaleyi.Yakıtım.Herkes Kutluyor.Ben Bağırıyorum Sarıııııııııı.Öbür Taraf Kırmızıııııııııı Diye.Sonra Çıktık Caddeye Öbür Meşaleleri Yaktık.Sonra Ordan Florya Metin Oktay Tesislerine.Bir Kutlama Bir Sevinç.Gecenin 4 üne Kadar Dışarlada Kutladık.Artık Bağırmaktan Kafam Ağrıyor.Sevinçten Mutluluk Göz Yaşları Dökülüyordu.Düşünün Büyük Bir Sınav Kazansam Bu Kadar Sevinmezdim.Kuzenim:Neyse Kuzi Çok Konuştun
Bu Kadar Soru Yeter Her Halde.Ben:Bence de Yeter

Kuzenim:Bir Daha Seninle Röportaj Yapmamak Dileğiyle Kuzen Görüşürüz

Ben:Görüşürüz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)