emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Firefox 13 ışık hızında çalışacak

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre199574
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Tarayıcı dünyasının en iddialı üreticisi olarak karşımıza çıkan Mozilla’nın geliştirdiği Firefox tarayıcısı, Project Snappy adındaki çalışmayla tepki sorununu çözmeyi planlıyor. Bu çalışmaya dair ilk geliştirmeler Firefox 11′de gözlemlense de, Firefox Mühendislik Program Yönetmeni Lawrence Mandel’e göre Firefox 13, değişikliklerin gerçekten hissedildiği ilk sürüm olacak.

firefox.jpg


Yaşanacak belli başlı değişiklikler:

1. Çağrıldığında gelen sekmeler: Hali hazırda Firefox 13 beta’da bulunan bu özellik sayesinde tarayıcıyı açtığınızda sadece etkin sekmeler yüklenirken, diğer sekmelerin yüklenmesi için seçmenizde yeterli olacak.

2. Daha iyi döngü toplama: Döngü toplayıcı motoru geliştirilirken daha etkin bir toplama olanağı sunulacak ve tarayıcının ihtiyacı olmadığı bellek böylelikle otomatik olarak serbest bırakılacak. Bu sayede gezinti sırasında performans artışı sunulacak.

3. Daha hızlı girdi yazma: Project Snappy kapsamında yapılan bir geliştirme ise, Firefox’un ekranda ilk görünmesini ve kodda optimize edilmemiş bazı bölümleri hızlanması olacak.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst