Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

patch yüklenimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SonsAnarchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 221

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu konu nereye acılır bilemedim ama.Ben ne zaman oyuna giriş yapsam oto patch Patch1 i baştan yüklüyo rahat 5 dk sürüyo ben hep bunumu beklicem ??? :(:(

Eveet bu sorun yetmezmiş gibi 2.kuruşum olmasına rağmen oyun acıldığında her yer bembeyaz cıkıyor ? bütün heryere kar yağmış resmen karakterin üstüde beyaz ve oyun bom boş alttan yazı yazan insan var bir sürü ama gözükmüyolar :/ bu neden olur acaba ?

Son düzenleme:
Metin2'yi sıfırdan mı kurdunuz yoksa başka pvp üstüne mi kurdunuz?

İlk başta üstüne kurdum.Baktım Olmadı Sonra Sıfırdan Kurdum Gene Aynı (Rahat 3 Kere Sıfırdan Kurdum Metin2 yi Sonuç Hep Aynı)

Aslında bana lazım olan şey Pack Dosyasının içindeki Şehri Editleyen Dosyalar Lazım (Düzgün Olanlar) Ama hiç bi yerden bulamıyorum onlarıda :S kafayı yicem bütün ülke bem beyaz ve oyuncular gözükmüyo yaw :D

EDİT:Arkadaşlar Çözdüm Olayı.MMOMT2 Yi Alternatif 3 ten İndirdim.Metin2 yide Baştan Kurdum Ne Şehir Beyaz Çıktı Nede Pack Her Girişte Yüklendi Sorun Yok Şuan Sizde Böyle Deneyin İsterseniz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri