- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eğer takımınız güçlüyse kötü takıma karşı yapıorsanız ve fazla gol atmak istiyorsanız 5-2-3 B oynayın defansı bekler ileri geri şeklinde orta sahayı forvete yardımcı ol şeklinde forvetide ileride kal şeklinde oynatın presi oranını fazla tutun oyun anlayışını sert yapın hücüm şeklinde kanatları kullan şeklinde oynayın en az 5-6 gol gelir ben bi keresinde real madriddim sevillayı 9-1 yendim bu taktıkle ama bu taktiği iyi takımlara karşıda kullanabilirsiniz çok faydalı olur çok işime yaradı turkmmo
Kaynak : turkmmo.com
Sen bu taktikler sevillayken manisayı 9-1 zor yenersin

- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
eğer takımınız güçlüyse kötü takıma karşı yapıorsanız ve fazla gol atmak istiyorsanız 5-2-3 B oynayın defansı bekler ileri geri şeklinde orta sahayı forvete yardımcı ol şeklinde forvetide ileride kal şeklinde oynatın presi oranını fazla tutun oyun anlayışını sert yapın hücüm şeklinde kanatları kullan şeklinde oynayın en az 5-6 gol gelir ben bi keresinde real madriddim sevillayı 9-1 yendim bu taktıkle ama bu taktiği iyi takımlara karşıda kullanabilirsiniz çok faydalı olur çok işime yaradı![]()
deliiiiiiiiiiiiiiii arkadasım çoq haqlı hem olmasa bile arkadass sen 5 def diosun fazla gol diosun 5 def yapıorken fazla gol atma sansın azalır defansiff oynarsın ::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08
DD- Katılım
- 5 Ocak 2010
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)