Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar artık serverleriniz
uzatmadan konuya geçeyim. (site türkçe olduğu için ve gayet basit olduğu için resim eklemedim. eğer zorlanan varsa mesaj atsın. ekleyelim)
1. =
2. = girdikten sonra üye olun. ve giriş yapın. (site türkçe olduğu için resim koymuyorum)
3. = tekrar anasayfaya gelin aşağılara inince solda büyük yazılarla "bedava .tk alan adı bedava!!" diye bir reklam var. ona tıklayalım
4. = sorgula bölümünden pvpmizin adını yazalım. ve sorgulayalım. (sadece giriş yapmış üyelerde gözükür)
(diyelim pvpnizin adı dragonmt2. ve dragonmt2.tk alınmış. sizde başka seçenekler deneyin. mesela
dragonm2
dragon-m2
dragon-mt2
mt2dragon vb. gibi)
5. = uygun bir alan adı bulunca "sepete ekle" diyelim
6. = yukarda alışveriş sepetinin altında ödeme yap çıkacak. ödeme yapa tıklayalım.
7. = "Hesabımdaki Kredim İle Ödeme: (Hesabınızdaki Kredi: 0 TL dir.) Ödeme İçin Yeterli" bu seçeneğe tıklayalım (yukardan dörtdüncü)
"Alan Adı Kayıt Edildi DNS Ayarlari Yapildi Faturalandırılacak Ürün Bulunamadığından Fatura Kesilmedi" derse doğru yoldasınız demektir. artık alan adını aldınız.
8. = yukardan üye işlemlerine tıklayalım. "aldığım alan adları" diye bir link var ona tıklayalım
NO Alanadı Kayıt tarihi Bitiş Tarihi Yönet
9. = 27881 alanadı.tk 24-05-2012 24-05-2013 ? Yönet
diye bir yer çıkacak ordan yönet linkine tıklayalım.
10. = soldaki işlem menüsünden URL yönlendirme kısmına tıklayalım.
11. = Yönlenecek URL = yerine pvpnizin gerçek sitesini yazalım. (
Sayfa Başlığı = yerinede yukardaki sekmede ne gözükecekse onu yazalım. mesela "dragonmt2 - kaliteli metin2 private server" gibi
12. = yönlendire tıklayalım
ve artık hazır 15 dk civarı bekleyelim ve yeni .tk lı sitemize girelim. (
işte karşınızda .tklı panel
not: eğer 15 dk içinde siteniz açılmadıysa bekleyin biraz daha mutlaka aktif olacaktır.
eeee. o kadar uğraştım ve artık bir repi hakketim
en kısa zamanda resim eklerim. sorunu olanlar hata alanlar mesaj olarak yazsınlar sorunlarını en kısa sürede çözmeye çalışacağım
Sabit olsun
++++Repppp
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
diye olmayaccak.
olacak. hemde türkçe siteden. uzatmadan konuya geçeyim. (site türkçe olduğu için ve gayet basit olduğu için resim eklemedim. eğer zorlanan varsa mesaj atsın. ekleyelim)
1. =
.2. = girdikten sonra üye olun. ve giriş yapın. (site türkçe olduğu için resim koymuyorum)
3. = tekrar anasayfaya gelin aşağılara inince solda büyük yazılarla "bedava .tk alan adı bedava!!" diye bir reklam var. ona tıklayalım
4. = sorgula bölümünden pvpmizin adını yazalım. ve sorgulayalım. (sadece giriş yapmış üyelerde gözükür)
(diyelim pvpnizin adı dragonmt2. ve dragonmt2.tk alınmış. sizde başka seçenekler deneyin. mesela
dragonm2
dragon-m2
dragon-mt2
mt2dragon vb. gibi)
5. = uygun bir alan adı bulunca "sepete ekle" diyelim
6. = yukarda alışveriş sepetinin altında ödeme yap çıkacak. ödeme yapa tıklayalım.
7. = "Hesabımdaki Kredim İle Ödeme: (Hesabınızdaki Kredi: 0 TL dir.) Ödeme İçin Yeterli" bu seçeneğe tıklayalım (yukardan dörtdüncü)
"Alan Adı Kayıt Edildi DNS Ayarlari Yapildi Faturalandırılacak Ürün Bulunamadığından Fatura Kesilmedi" derse doğru yoldasınız demektir. artık alan adını aldınız.
8. = yukardan üye işlemlerine tıklayalım. "aldığım alan adları" diye bir link var ona tıklayalım
NO Alanadı Kayıt tarihi Bitiş Tarihi Yönet
9. = 27881 alanadı.tk 24-05-2012 24-05-2013 ? Yönet
diye bir yer çıkacak ordan yönet linkine tıklayalım.
10. = soldaki işlem menüsünden URL yönlendirme kısmına tıklayalım.
11. = Yönlenecek URL = yerine pvpnizin gerçek sitesini yazalım. (
gibi)Sayfa Başlığı = yerinede yukardaki sekmede ne gözükecekse onu yazalım. mesela "dragonmt2 - kaliteli metin2 private server" gibi
12. = yönlendire tıklayalım
ve artık hazır 15 dk civarı bekleyelim ve yeni .tk lı sitemize girelim. (
gibi )işte karşınızda .tklı panel
not: eğer 15 dk içinde siteniz açılmadıysa bekleyin biraz daha mutlaka aktif olacaktır.
eeee. o kadar uğraştım ve artık bir repi hakketim
en kısa zamanda resim eklerim. sorunu olanlar hata alanlar mesaj olarak yazsınlar sorunlarını en kısa sürede çözmeye çalışacağım
Sabit olsun
++++Repppp
T.C. Vatandaşlık Numarası istediği için kayıt olmaya dair inancım yok.
Katılıyorum.
T.C. Vatandaşlık Numarası istediği için kayıt olmaya dair inancım yok.
Kardeşim 11 haneli olmak üzere tc no nuzu istediğiniz gibi sallıyabilirsiniz. sistem bunu kontrol etmiyor. isterseniz adınızı soyadınızı adresi dfalanda sallıyabilirsinzi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)