Merhaba.
Merkür Serveri Sarı Bayrakta Bu Gün Bir Kişiye Rastladım 118 Level Sura Daha Önce Hiç Görmedim Nicki mxmx.Bu Kişiye Yaklaşık 60 k ya yakın büyü çözme attım ve 21 20 k değerindede attım daha önce kimseye 16 k dan fazla vuramazken bu kişiye 21 k ya kadar vuruyordum ve hiç pot basmadığı halde 60 k ya yakın büyü çözme attım ve yatmıyor.Ben yatmam dedi ben ss aldım dedikten sonra banned diyip oyundan çıktı.
Bu Kişi İle İlgilenirseniz Sevinirim.
Video:
Merkür Serveri Sarı Bayrakta Bu Gün Bir Kişiye Rastladım 118 Level Sura Daha Önce Hiç Görmedim Nicki mxmx.Bu Kişiye Yaklaşık 60 k ya yakın büyü çözme attım ve 21 20 k değerindede attım daha önce kimseye 16 k dan fazla vuramazken bu kişiye 21 k ya kadar vuruyordum ve hiç pot basmadığı halde 60 k ya yakın büyü çözme attım ve yatmıyor.Ben yatmam dedi ben ss aldım dedikten sonra banned diyip oyundan çıktı.
Video:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Merhaba.
Video:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bune ya noluyor bu oyunda böle :ka24::ka24:
Arkadaşlar oyunda 7x hilesi nadir rastlanan ticaret hilesi vs. Yer alabiliyor. Ama yönetim oyuncunun hesabını kontrel ederlerse bi sahtekarlık yada hile söz konusu ile ilgilenirler mutlaka.
Bu arada kişide belki çok fazla HP üretimi olabilir. Olay bundan da kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de kontrol edilmesinde fayda var. İçiniz rahat etsin. 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)