Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
NOT : herhangi bir ddstga felan edit değil 3Ds Max'tan yaptıgım bir modeldir.
NOT2: İçinde Sadece GR2'ler bulunmaktadır gerisi beni ilgilendirmez tasarım benden oyuna ekleme sizden :]
NOT3: gr2 oyunda görmek için yapmanız gereken pc.epk içerisindeki hair klasörünün içine atın veya herhangi birinle değişin veya yeni ekleyin yeni eklerseniz questteki "hair.quest" dosyasına ayar yapmanız gerekecektir.
NOT2: İçinde Sadece GR2'ler bulunmaktadır gerisi beni ilgilendirmez tasarım benden oyuna ekleme sizden :]
NOT3: gr2 oyunda görmek için yapmanız gereken pc.epk içerisindeki hair klasörünün içine atın veya herhangi birinle değişin veya yeni ekleyin yeni eklerseniz questteki "hair.quest" dosyasına ayar yapmanız gerekecektir.
RESİM
---------------------------------
DOWNLOAD
LİNK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Pass : imer
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
NOT : herhangi bir ddstga felan edit değil 3Ds Max'tan yaptıgım bir modeldir.
RESİM
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
DOWNLOAD
LİNK : Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Rar Pass : imer
Kardeşim eklenişini yapıp Dev konumda paylaşabilirmiyim senden alıntı oldugunu sölicem tabi izninle Çalıntı yapmayı sevmem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)