Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Zico tamam!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pisigo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 296

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beşiktaş, F.Bahçe`nin eski hocasıyla 2 yıllığına 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Zico`nun avukatı da, Brezilyalı hocanın Irak Milli Takımı`yla devam eden sözleşmesi için “Ben çözerim“ dedi
744743_detay.jpg

HTSPOR / Kartal YİĞİT
`nun sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından teknik direktör arayan , Fenerbahçe`nin eski hocası ile el sıkıştı. `nı çalıştıran Zico`nun avukatı ile İtalya`da masaya oturan Futbol Komite Başkanı prensipte anlaşmaya vardı. Zico`nun da Türkiye`ye dönmek istemesi görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını sağladı. Şu an için ortadaki tek pürüzün Zico`nun Irak ile olan sözleşmesi olduğu belirtildi.

Bu konuda Brezilyalı hocanın avukatının, `a “Irak Federasyonu`nu ben ikna ederim“ demesinin yönetimi rahatlattığı ifade edildi. Yönetim bu yüzden Zico`nun Irak ile bağlarını koparmasını bekliyor. Zico ile yapılacak sözleşmenin en az 2 yıllık olacağı ve Brezilyalı teknik adamın yılda 1.5 milyon Euro alacağı öğrenildi. Zico`ya takımı şampiyon yapması halinde ekstra prim de ödenecek. Yönetimin Irak ile olan sözleşmesini fesh ettikten sonra en geç önümüzdeki hafta başı Zico`nun ismini açıklaması bekleniyor.

ZİCO HABERTÜRK'E KONUŞTU
Riva`da kamp yapan , dün Olimpiyat Stadı`nda Siera Leone`yle hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetti. Aralık 2013`e kadar Irak ile sözleşmesi bulunan Zico`nun saha kenarında bilinen aksine biraz gergin olduğu, sık sık telefonla konuştuğu gözlendi.

Zico, HABERTÜRK`e yaptığı kısa açıklamada, `la yapılan transfer görüşmeleri için yorum yapmaktan kaçındı. Brezilyalı hoca, “ veya herhangi bir takım için konuşamam. Bir sözleşmem var. ile ilgili yorum yapmak istemiyorum çünkü oturduğum koltuk, bulunduğum pozisyon bunu engelliyor. Sadece şunu söyleyebilirim, Türkiye`yi seviyorum ve yeniden burada çalışmayı isterim. Türkiye`de harika zamanlar geçirdim. İleride ne olur bilinmez ama fırsatlar geldiğinde de oturup konuşulabilir“ ifadesini kullandı.

ALMANLAR KABUL ETMEDİ
Hoca transferinde rotasını ilk olarak Almanya`ya çeviren Siyah-Beyazlılar, , `nin eski hocası olan, halen Hannover 96`yı çalıştıran Mirko Slomka ve son olarak Mainz`i çalıştıran Thomas Tuchel ile temasa geçmişti. Ancak umduğunu bulamayan yönetim Zico`ya yöneldi.

Zico`nun Türkiye`yi tanıması nedeniyle transferine onay verildiği, buna rağmen Levent Erdoğan, Seyit Ateş ve Erdal Karacan gibi isimlerin yerli hoca, özellikle de Samet Aybaba`dan yana olmaları nedeniyle yönetimde de çeşitli sıkıntıların yaşandığı öğrenildi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri