HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
herkes bişi bilyo
)) bende dahil...
)) bende dahil...İyi Günler, Darkorbit Tarama Sisteminden Ben Ersin Arkadaşlar Facebook Fan Sayfasında Görmüşsünüzdür, Belki 82 Beğenili Sayfadan Hizmet Veriyorum Şuanda Olanaklarımız Küçük Ama İdealimiz Büyük. Bu Konuda Size Birşeyler Söylemek İsterim. Bidiğiniz Gibi Capcha'lar Geçen Haftalar Rahat Durmadı Buda Geçen Haftaların, Taramasına Sebep Olmadı. Cacphalar Kalktı Ve Pazartesi ANA Tarama Günü Yani, 350 Hesap Kapatıldı, 4900 Hesap Seviyeli Aşama Cezası Aldı. Bu Yüzden Taramaların Belirli Bir Saati Olmuyor. Bir Bakmışsın TS'den Tarama Var Diyorlar. Herşey Ani Ola Biliyor Arkadaşlar. Ama Genel Ana Taramalar Pazartesi Salı Günleri Sadece Banlamalar Oluyor. Çarşamba Günü Eski Tarama Ana Günüydü. Şimdi İse Pazartesi. İyi Oyunlar
Arkadaşlar aklınızı çelmek gibi olmasın fakat yaklaşık 2.5 aydır sadece pazartesi bota koymayarak ban almadım.
Okula giderken bota bırakmak istiyorum fakat 15dk sonra felan hata veriyor bot disconnet yada geri sayım yapıyor ölmediğim halde.Ne yapmam lazım ?

Evet Haklısınız Yaklaşık 1 Ay Süre İle Zaten Capcha Olduğu İçin Tarama Olmadı Ve Ondan Öncede Tarama Çok Nadir Ve Hiç Yoktu Denilebilir. Bu Hafta 350 Hesap Kapatıldı Ve 4900 Seviyeli Ceza Aldı. Bundan Sonraki Haftalarda Dikkat Etmeniz Öndileği İle. İyi OyunlarArkadaşlar aklınızı çelmek gibi olmasın fakat yaklaşık 2.5 aydır sadece pazartesi bota koymayarak ban almadım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)