Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tebrikler

sen 500gb indiriyorsun ve olan bize oluyo arkadaş.
Grev yapcam ayağına bizim hakkımızıda yiyosun resmen.Tm greve birşey demiyorumda sen 500gb indirirken ben ve diğerleri 50mb yi zar zor yüklüyoruz.
Yok böyle bir lavukluk ya.!
Ttnetin ta .
Grev yapcam ayağına bizim hakkımızıda yiyosun resmen.Tm greve birşey demiyorumda sen 500gb indirirken ben ve diğerleri 50mb yi zar zor yüklüyoruz.
Ttnetin ta .
sen 500gb indiriyorsun ve olan bize oluyo arkadaş.
Ttnetin ta .
Kardeşim o benim sorunum değil, ttnet'i ararsın söylersin hallederler
Ben 15gün 1mbit internetle idare ettim sizde biraz idare edin, hatta bir aralar 1 ay giremedim bende ttnet'e grev yaptım 2 ayda ben yinede 500gb yaptım 1 ayda yaptım
Kolay gelsin.50gb adil kullanım kotasını aştıktan sonra 1megabite indiriyorlar hızınızı ancak normalde 8megabit. Ben hiç 8megabit hıza ulaştığını görmedim şu an ama neyse. Zaten sözleşmem bitti arayıp duruyolar superonline geçicem 

50gb adil kullanım kotasını aştıktan sonra 1megabite indiriyorlar hızınızı ancak normalde 8megabit. Ben hiç 8megabit hıza ulaştığını görmedim şu an ama neyse. Zaten sözleşmem bitti arayıp duruyolar superonline geçicem
Doğru Tercih Sözlemenin bitmesi bekliyorum