Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar 2 yıllık bı macera bıttı 8 tane ayrı ayrı car kasmıstım tek tek adını vermek ıstemıyorum bılen bılıyo zaten ıtemlerım duruyo a7 a.turko a5 turko +9 abonoz +9cennet gozu kupe +7 cennet gozu kolye +8 cennet gozu kolye +9 cennet gozu kolye +7 cennet gozu kolye +9 cennet gozu bılezık +7 anka +9 ates kusu +7 anka +7 anka +9 ilahi bunları atmadım cunku oyunu bırakmamın tek sebebi mars a 95 lwl sılahlar ve kralıyet ve bazı nesnelerın gercek para ıle satılmasıydı alan var alamayan var ben alamayandan dım tek umıdım bunların tamamen kaldırılması ancak o zaman donecegım ben ve arkadaslarım su an oyunu bırakıyoruz ne zaman kaldırılırsa paralı ıtemler lutfen haber verın cunku donecegım ve mars a veda bbb