R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Saat 10.05 Serverlerde Tık Yok :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hvs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 543

Hvs

''Battı Balık Yan Gider '' Diye Bir Atasozumuz Vardır Genelde herkes Bilir MMoMt2 nındemi Balıgı Battı Her Gün Yan Gidiyor :) Biz Mmomt2 nın Kalıcı Userlerıyızde 2 De Bir Kapanıyor Soylenen Saatte Acılmıyor Bizi Gecin 2 Gun Takılanlar 3. Gun Oyunu Kapalı Gorunce Gırmıyor E HaLıyle Oyuncu Olmadımı Kimle Oynuyacaz Zaman Öldürcez Lütfen Su serverlere Biraz Daha Dikkat..:ka19:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ben kibrista yasiyorum, internet yok suanda bu mesajida cepten yazabiliyorum. internetim geldiginde girip acabilicem. sansmidir artik bilmiyoru
1 saattir internet yok:)
''Battı Balık Yan Gider '' Diye Bir Atasozumuz Vardır Genelde herkes Bilir MMoMt2 nındemi Balıgı Battı Her Gün Yan Gidiyor :) Biz Mmomt2 nın Kalıcı Userlerıyızde 2 De Bir Kapanıyor Soylenen Saatte Acılmıyor Bizi Gecin 2 Gun Takılanlar 3. Gun Oyunu Kapalı Gorunce Gırmıyor E HaLıyle Oyuncu Olmadımı Kimle Oynuyacaz Zaman Öldürcez Lütfen Su serverlere Biraz Daha Dikkat..:ka19:

2 De Bir Kapanıyo mu ? Valla bazılarınız çok nankör geçen bakımı kim istedi sizler istediniz bu seferde sorun varmış olabilir 5 dakıka geçti diye hemen konu açıyonuz kusura bakmada kalıcı user olsaydınız bu serverının sahibine Admine güveniniz olurdu.5 dakıka geçti diye konu açmanın anlamı yok sizin amacınız oyunumu karalamak mı ? Oyuncu olmadığını hangi yaptığın teste dayandırıyosun ? Allah aşkına girin oyun açılınca bakın oyuncu var mı yok mu diye ?

Battı balık yan gider sözünüde bir araştır hangi anlamda kullanılır diye ?

Ben sana söylim istersen Battı balık yan gider: "İşlerin kötü gittiğine, düzelmeyeceğine, bu konuda da umut kalmadığına göre artık istenildiği gibi davranılabilir, ne olursa olsun" anlamında kullanılır"Aldırma, üzülme artık, battı balık yan gider" Daha çok bunu kumar oynayanlar söyler söze dikkat et işlerin kötü gittiğine göre diyo tam tersine mmomt2 herşey çok güzel gidiyo.

Arkadaş Admin Keyfindenmi Açmıyor Ne kadar mantıksız mesajlar yazıyorsunuz yaw yaşınız 18+ olabilir ama pc başında oturmaktan 12- ye düşdünüz biraz mantık çalıştırın hayata atılın.

http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/

Bu Bölümü Takip Edin Herhangi bir Nedenden Dolayı Gecikme Olabilir.

Konu Açmayın.

ben kibrista yasiyorum, internet yok suanda bu mesajida cepten yazabiliyorum. internetim geldiginde girip acabilicem. sansmidir artik bilmiyoru
1 saattir internet yok:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri