- Konular
- 2,077
- Online süresi
- 6h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 2,992
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 386
- MmoLira
- -1,011
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Modlar kimlerdir ve onları nerede bulabilirim?
Artcore
Galiax
Hyypno
Modoblues
Modorion
Nehirr
Osmanxx
Sukelaci
Trollcake
Ben de moderatör olmak istiyorum, nasıl olabilirim?
Moderatör olmanın şartları çok basittir: 18 yaşından büyük olmak, yeterli erişkinliğe sahip olmak, iyi bir kişilik olarak tanınıyor olmak ve ingilizce (ve tercihen 3. bir dil) biliyor olmaktır. Başvuru formunu
Odamda bir hileci var, onu nasıl ihbar edebilirim?
Oyun içerisinde moderatörlere fısıldayarak ihbarda bulunmak, ihbarların değerlendirilmesinin en hızlı yoludur.
İhbarda bulunabilinecek durumlar:
Hile
Irkcılık
Tehlikeli ve ya uygunsuz link paylaşımı
Tahrik edici, hakaret içeren ya da uygunsuz isimler
İhbar edilmemesi gereken durumlar:
Küfür / Gereksiz mesajlar: engelleme komutunuzu kullanınız (/ignore oyuncu ismi). Çok aşırı durumlarda moderatörlerden yardım talep edebilirsiniz.
Trolllemek: oyunun bir parçasıdır. Bu duruma katlanamıyorsanız /ban komutunuzu kullanabilirsiniz.
Oyla banlama suistimali: eğer oyuncular sizi oyla banlamaya çalışıyor ise, ve sizce 'hiçbir neden' yok ise, ama mutlaka bir nedeni vardır (bu durumu bir grup oyuncu rastgele ve gordukleri herhangi birine karşı kullanıyor ise, yardım talep edebilirsiniz.)
Kabile durumları: ne kabile sohbetinde gereksiz yazı yazanları susturabiliriz ne de kabile rütbelerini değiştirebiliriz (uzun bir süre oyuna girmemiş üyelerinizi kabilenizden ihraç etmek için herhangi bir süper moderatörden yardım talep edebilirsiniz.)
Bir isim nasıl uygunsuz olabilir?
Uygunsuz ya da hakaret içeren isimleri onaylamıyoruz. Seçtiğiniz fare isimleri asla ırkçı, seksual ya da hakaret aşağılama ve küfür içermemelidir, aksi taktirde tespit edildiğiniz anda oyundan uzaklaştırılır ve isminizi değiştirmeye zorlanılırsınız. Uzaklaştırma cezanız bittikten sonra yeni bir fare ismi ile yeni bir hesap açmanızı öneririz aksi taktirde fareniz süresiz uzaklaştırılacaktır. Şu an için fare isimlerini değiştirmek imkansızdır. O yüzden yeni bir hesap açmalısınız. Uygunsuz bir isim seçerken birkez daha düşünmenizi tavsiye ederiz. Saatlerce emeğiniz boşa gidebilir.
Etrafta uçup, teleport olmak için kırılmış(hacklenmiş) bir program kullanabilir miyim?
Kesinlikle HAYIR. Değiştirilmiş/kırılmış programlar ile Transformice'da size ekstra avantajlar sağlayan 3. parti yazılımları kullanmak YASAKTIR. Eğer kullanırsanız hesabınız sınırsız olarak uzaklaştırılacaktır ve bütün peynirleriniz kaybedeceksiniz. Adil bir şekilde oynayın.
Moderatörlerle irtibata geçmenin / onlara ulaşmanın yolları nelerdir?
Moderatörlere ulaşmanın birçok farklı yolu bulunmaktadır.
*Oyun içerisinden fısıldayarak!
*Forumdan onlara ÖM göndererek, ve yukarıdaki listeden profillerine bakıp, profillerinde bulunan diğer iletişim kanallarını kullanarak (skype ya da msn gibi)
*transformodstr@gmail.com adresine e-posta göndererek
*twitter.com/transformicetrk adresini kullanarak
*IRC kanalımızı kullanarak irc.rizon.net sunucusunda #Transformice, #Transformicetr odalarına katılarak
Artcore
Galiax
Hyypno
Modoblues
Modorion
Nehirr
Osmanxx
Sukelaci
Trollcake
Ben de moderatör olmak istiyorum, nasıl olabilirim?
Moderatör olmanın şartları çok basittir: 18 yaşından büyük olmak, yeterli erişkinliğe sahip olmak, iyi bir kişilik olarak tanınıyor olmak ve ingilizce (ve tercihen 3. bir dil) biliyor olmaktır. Başvuru formunu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinde bulabilirsiniz. Son başvuru tarihi 16 Mayıs'dır.Odamda bir hileci var, onu nasıl ihbar edebilirim?
Oyun içerisinde moderatörlere fısıldayarak ihbarda bulunmak, ihbarların değerlendirilmesinin en hızlı yoludur.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
an itibarı ile oyundaki moderatörleri görebilirsiniz. Oyunda moderatör bulamaz ya da farklı kanallarla ihbarda bulunmak istiyorsanız aşağıda listelenmiş yöntemler ile moderatörlerle irtibat kurabilirsiniz (Detaylar aşağıda.)İhbarda bulunabilinecek durumlar:
Hile
Irkcılık
Tehlikeli ve ya uygunsuz link paylaşımı
Tahrik edici, hakaret içeren ya da uygunsuz isimler
İhbar edilmemesi gereken durumlar:
Küfür / Gereksiz mesajlar: engelleme komutunuzu kullanınız (/ignore oyuncu ismi). Çok aşırı durumlarda moderatörlerden yardım talep edebilirsiniz.
Trolllemek: oyunun bir parçasıdır. Bu duruma katlanamıyorsanız /ban komutunuzu kullanabilirsiniz.
Oyla banlama suistimali: eğer oyuncular sizi oyla banlamaya çalışıyor ise, ve sizce 'hiçbir neden' yok ise, ama mutlaka bir nedeni vardır (bu durumu bir grup oyuncu rastgele ve gordukleri herhangi birine karşı kullanıyor ise, yardım talep edebilirsiniz.)
Kabile durumları: ne kabile sohbetinde gereksiz yazı yazanları susturabiliriz ne de kabile rütbelerini değiştirebiliriz (uzun bir süre oyuna girmemiş üyelerinizi kabilenizden ihraç etmek için herhangi bir süper moderatörden yardım talep edebilirsiniz.)
Bir isim nasıl uygunsuz olabilir?
Uygunsuz ya da hakaret içeren isimleri onaylamıyoruz. Seçtiğiniz fare isimleri asla ırkçı, seksual ya da hakaret aşağılama ve küfür içermemelidir, aksi taktirde tespit edildiğiniz anda oyundan uzaklaştırılır ve isminizi değiştirmeye zorlanılırsınız. Uzaklaştırma cezanız bittikten sonra yeni bir fare ismi ile yeni bir hesap açmanızı öneririz aksi taktirde fareniz süresiz uzaklaştırılacaktır. Şu an için fare isimlerini değiştirmek imkansızdır. O yüzden yeni bir hesap açmalısınız. Uygunsuz bir isim seçerken birkez daha düşünmenizi tavsiye ederiz. Saatlerce emeğiniz boşa gidebilir.
Etrafta uçup, teleport olmak için kırılmış(hacklenmiş) bir program kullanabilir miyim?
Kesinlikle HAYIR. Değiştirilmiş/kırılmış programlar ile Transformice'da size ekstra avantajlar sağlayan 3. parti yazılımları kullanmak YASAKTIR. Eğer kullanırsanız hesabınız sınırsız olarak uzaklaştırılacaktır ve bütün peynirleriniz kaybedeceksiniz. Adil bir şekilde oynayın.
Moderatörlerle irtibata geçmenin / onlara ulaşmanın yolları nelerdir?
Moderatörlere ulaşmanın birçok farklı yolu bulunmaktadır.
*Oyun içerisinden fısıldayarak!
*Forumdan onlara ÖM göndererek, ve yukarıdaki listeden profillerine bakıp, profillerinde bulunan diğer iletişim kanallarını kullanarak (skype ya da msn gibi)
*transformodstr@gmail.com adresine e-posta göndererek
*twitter.com/transformicetrk adresini kullanarak
*IRC kanalımızı kullanarak irc.rizon.net sunucusunda #Transformice, #Transformicetr odalarına katılarak
- Konular
- 936
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 1,517
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 2,015
- DevLira
- 0
Teşekkürler*
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Osmanxx ayrildi!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)