mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Adminlerden Öneri İstek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4n4nca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burası bir MMO forumu değilmi? Zaten bazı arkadaşlar tüm takım ranklarını kullanarak işi batırıyorlar, birde bu çıkarsa tamamen batar. Ayrıca böyle birşeyin olma ihtimali bile yok dediğim gibi burası MMO forumu, en sevdiğimiz ders ne alaka? Onuda geçtim siz arkadaşlar matematik,türkçe,fen,sosyal diye bitiyor sanıyorsunuz dimi.. Yaşları büyük öğrenciler ne yapıcak o zaman? Bu forumun yaşı git gide düşüyormu, banamı öyle geliyor. Nerede eski Turkmmo

Burası bir MMO forumu değilmi? Zaten bazı arkadaşlar tüm takım ranklarını kullanarak işi batırıyorlar, birde bu çıkarsa tamamen batar. Ayrıca böyle birşeyin olma ihtimali bile yok dediğim gibi burası MMO forumu, en sevdiğimiz ders ne alaka? Onuda geçtim siz arkadaşlar matematik,türkçe,fen,sosyal diye bitiyor sanıyorsunuz dimi.. Yaşları büyük öğrenciler ne yapıcak o zaman? Bu forumun yaşı git gide düşüyormu, banamı öyle geliyor. Nerede eski Turkmmo

Dikkatini çekerim bu sadece öneri ve istek. Olucağı kesin değil ve zaten olmaz da böyle bir şey. Dediklerinde haklısın belki ama forumun yaşının düşmesi ile alakası ne anlamadım. Sanki olmuşta konuşuyorsunuz.

Dikkatini çekerim bu sadece öneri ve istek. Olucağı kesin değil ve zaten olmaz da böyle bir şey. Dediklerinde haklısın belki ama forumun yaşının düşmesi ile alakası ne anlamadım. Sanki olmuşta konuşuyorsunuz.

Sen 2 sene önceki TurkMMO yu bilmiyorsun galiba?(Dupe hesap açmak yasak değil forumda onu söleyimde laf yemiyim) Hayır yani sonuçta burası MMO forumu, her telden, her konudan konu açılan bir forum olmadıgı ortada.Zaten adı bile TurkMMO, ders ranklarını hangi oyun forumunda gördün söylermisin? Eğer çok istersek ilgi alanımıza sevdiğimiz dersi yazarız. :m18:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri