Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Metin2 Pvp Kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan etek6bakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 736
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Pek ifade Edemedim başlıkta benim konum İndirip pvp yi açamayanlar için:
Öncelikle Buraya bakan Modlar Bu konu önceden paylaşıldıysa Kilitleyin fakat paylaşılmadıysa Sabitleyin bence bu sorunu yaşayan çoook kişi var

Şimdi indirdiğiniz rar klasörünün içinde(Çoğundan çok hepsi Rar oluyoz Zıpta olabilir neyse ) Pack birde giriş exe si olur sadece pack deil BGM miles flnda olur Neyse öncelikle Bir Temiz Mt2 klasörümüzü açalım içine atalım rar/Zıp daki dosyaları

XP ise:
Tümüne Evet Seçeneğini tıklıyoruz

Vista ya da W7 ise :
altaki tüm geçerli öğeler için bu işlemi yap yapıp Evet diyoruz W7 ya da wistada bir tane daha şey çıkar gine alttaki tüm geçerli öğeler şeyine tik atıyoruz Ve üstteki Taşı Ve Değiştir Tıklıyoruz

Pvp miz oldu Şimdi Rar/Zıp Dosyasındaki giriş exesine tıklayarak Pvp ye giriş yapabiliyoruz

Modlar Benim bildiğim Bu konunun modu Dreamfancy eğer uygun görürsen sabite alırmsın çünkü Bu sorunu yaşayan kişiler çok Fakat önceden paylaşıldıysa Kilitleyin Bir şey demem Şimdiden Saygılarımı Ve Sevgilerimi sunarım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri