farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Hosting arıyorum birde danışacağım konu vardı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alevaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
Merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra profesyonel bi işe girmeyi düşünüyorduk malumunuz metin2 nin oyuncu kitlesinin yaşı biraz küçük olduğu için okulların kapanmasını bekliyelim dedik bu arada da bi hostingle anlaşayım diye düşünüyordum ben bir iki yerle konuştum burdanda gerek hosting yetkilileri gerekse arkadaşların bi yorumunu alalım dedim.
Öncelikle öyle 1 2 aylığına server açıp çoluk çocuğun 3 5 kuruşu için milleti dolandırcak yetkiliye küfür edicek insanlar değiliz.Bunun yanında güvenilir saygılı bi firma arıyoruz çünkü kenera ayırdığımız 200-250 kadar da reklam bütçemiz var başta da belirttiğim gibi adam akıllı bi işe girişmek istiyoruz bu yüzden hostingle firmasıyla bağımız uzun süreli olucaktır.
Danışmak istediğim konuda emek server diye tabir edilen zor serverlardan açmak var kafamızda gerek edit satışı gerekse oyuncuların oyuna emeklerini vermesi nedeniyle.Benim kafamda bu yeni silahlardan alman itemleridir kan kılıcı buz kılıcı vs. veya yeni zırhları da edit olarak satmak vardı ama Nereye sorduysam tr fileslerde yok bu itemler sizin görüşünüz nedir bunlar olmadan da işler olur mu? Zor serverda neler satılmalı dengeyi bozmayacak şekilde.

Konu dışına çıktı gibi geldi biraz ama hadi bakalım sorun olmaz inşallah :D

Görüşüceğimiz muhabbeti hoş Firma sahipleri arıyoruz :)
*Ys belgesi olmayanlar ve yok 1 formattan sonra 30 lira 40 lira isteyenler mesaj atmasın lütfen para mühim değil ama hoş şeylerde değil bunlar zatende zart zurt dosyaları karıştırıp formatlatıcak değiliz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri