HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.Konuda belirttiğim gibi 2 adet 2 gb sunucu açacağım.
Şartlarımı okuyun iletişime geç demeden önce.
Kaliteli firma olmalı.
Sitesinde pos olmalı fakat 3d secure olmamalı.Çünkü bu konuda hata yaşıyorum.Posu olmayanlar ise ücretsiz olarak YoncuPos kurmayı gösterebilirim basit.
Bu 2 kural benim için yeterli.
Şartlarımı okuyun iletişime geç demeden önce.
Kaliteli firma olmalı.
Sitesinde pos olmalı fakat 3d secure olmamalı.Çünkü bu konuda hata yaşıyorum.Posu olmayanlar ise ücretsiz olarak YoncuPos kurmayı gösterebilirim basit.
Bu 2 kural benim için yeterli.
Kaliteli Firmalar Kendilerini zaten şikayetsiz olarak gosterirler kimsenın ovmesine veya yardım etmesine gerek yoktur.
FiberDizayn Bilişim Hizmetleri olarak Hızlı sunucularımız ve Deneyimli personel kadromuz ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Server files özelliklerimize , Oyundan görüntülere ve Npc paketlerimize bakmak için www.paketsec.in adresini ziyaret edebilirsiniz. Her an merak ettiğiniz sorularınızı canlı destek ekibimize sorabilir , Messenger her an fiyat ve sunucular hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Turkmmo Tanıtım Konumuz için Tıklayınız.
İletişim ;
Messenger : info@fiberdizayn.net
Web Site : www.fiberdizayn.net
Ys No : 2243
Server files özelliklerimize , Oyundan görüntülere ve Npc paketlerimize bakmak için www.paketsec.in adresini ziyaret edebilirsiniz. Her an merak ettiğiniz sorularınızı canlı destek ekibimize sorabilir , Messenger her an fiyat ve sunucular hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Turkmmo Tanıtım Konumuz için Tıklayınız.
İletişim ;
Messenger : info@fiberdizayn.net
Web Site : www.fiberdizayn.net
Ys No : 2243
Salay Telekoma uğra derim.
Bize uğradı mağlesef 3D Satıştan başka paso vb yapmıyoruz güvenlik açısından 3d

Tavsiye için teşekkürler..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)