Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Rüzgar weble alakalı sorunlarımız çözüldü
konu kilit , sil
konu kilit , sil
Son düzenleme:
Gecmiş olsun.Bilinmiş sirketlerden almanızı tavsiye ederim akıllıbilisim poyraz bilisim..
Ruzgarweb.Com Müşteri Memnuniyetleri (0)
Müşteriye Sayğı (0)
Oyun Start Almıyor..
Para Geri Ödeme Garantileri 24Saat'likmiş,Fakat Sunucu Teslimatını 5Günde Yapıyorlar
(Normal bir şirkette 15 gündür bu süre)
Oyun İp' İle Kurduklari Webhosting İp arasındaki Fark (0) ( Açtıgın üyelik ile oyuna giremiyorsun Kayıt Bulunmamaktadır diyor)
Daha Çok Sıkıntı Var Hangisini Yazacagımı bilmiyorum..
Ruzgarweb.com Sizin Bu Ortamda Yeriniz Yok. Hala Utanmadan,bIKMADAN Yeni Kişileri Dolandıra bilmek için Aklınızca KARNE Hediyesi Diye Kampanya Düzenliyorsunuz,
Hak Hukuktan Bahsediyorsunuz, 6Gun Önce Bana 90TL ye İteledigin Makinayı bugun 65TL ye Nasıl Satabiliyorsun,Hak Hukuk Anlayışınız Bumudur ? ..!
Müşteriye Sayğı (0)
Oyun Start Almıyor..
Para Geri Ödeme Garantileri 24Saat'likmiş,Fakat Sunucu Teslimatını 5Günde Yapıyorlar
(Normal bir şirkette 15 gündür bu süre)Oyun İp' İle Kurduklari Webhosting İp arasındaki Fark (0) ( Açtıgın üyelik ile oyuna giremiyorsun Kayıt Bulunmamaktadır diyor)
Daha Çok Sıkıntı Var Hangisini Yazacagımı bilmiyorum..
Ruzgarweb.com Sizin Bu Ortamda Yeriniz Yok. Hala Utanmadan,bIKMADAN Yeni Kişileri Dolandıra bilmek için Aklınızca KARNE Hediyesi Diye Kampanya Düzenliyorsunuz,
Hak Hukuktan Bahsediyorsunuz, 6Gun Önce Bana 90TL ye İteledigin Makinayı bugun 65TL ye Nasıl Satabiliyorsun,Hak Hukuk Anlayışınız Bumudur ? ..!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)