HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi benim herşeyim tamam servera kendim bağlanabiliyorum yanlız başkası bağlanamıyor Server Açık - Hamachi Bağlanılmış Durumda / Karşı Tarafın Dosyaları Tamam Aynı Benimkini Kullanıyor - Portmap Aktif
kayıt olma sayfası yapmadım çünkü iki kişi oynayacak oda en fazla 1-2 saat 2-3 ws atacaz o kadar işte ama bir türlü giremedi diğer arkadaş
sorunu çözene dediğim gibi samarrada oynamadığım bi char var öyle duruyor hayrına vericem yardımlarınızı bekliyorum.
kayıt olma sayfası yapmadım çünkü iki kişi oynayacak oda en fazla 1-2 saat 2-3 ws atacaz o kadar işte ama bir türlü giremedi diğer arkadaş
sorunu çözene dediğim gibi samarrada oynamadığım bi char var öyle duruyor hayrına vericem yardımlarınızı bekliyorum.
kardes ben yardım edebilrim msn adresimi eklersen
m e h m e t @ h o t m a i l . c o m boslukları sil

m e h m e t @ h o t m a i l . c o m boslukları sil

arkadaşlar bu konuda ciddiyim msn ekliyim ama lütfen kesin çözebilecek kişiler msj yazsın
çok basit çünkü ya portmap açmamışsındır veya güzenlik duvarı portmabı engelliyordun veya veya hamachiden ağına katılmamıştır
güvenlik duvarını kapatıp portları ayarlarsan sorunun hallolur
güvenlik duvarını kapatıp portları ayarlarsan sorunun hallolur