C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Smackdown ve raw bu gece

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 906

adill55

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,292
Reaksiyon Skoru
119
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
190
MmoLira
-355
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Her hafta büyük bir beğeni ile izlenen Smackdown ve Raw yayınında bu gece neler var? Ayrıntılar bir tık ötede...

wwe%281%29.jpg

Smackdown Maçları:
Matt Hardy ile MVP takım arkadaşı olup Dolph Ziggler ve Jack Swagger'e karşı maç yaptılar. Ve sonrasında Edge ve Chris Jericho ringe çıktılar. Gecenin en önemli kapışmalarından birinde Rey ile Gallows karşılaştı. Gecenin finalinde ise ringe Undertaker ve Drew McIntyre çıktı.

Raw Maçları:
Gecenin ilk kapışmasında Vladimir Kozlov ile Kofi Kingston kapıştı. Bir sonraki maç ise Randy Orton& Triple H ile Legacy&Shemaus arasındaydı. Ve gecenin en önemli maçında Shawn Michaels ile Kane karşılaştı. Raw`ın sonunda ise Cena ile Batista yüz yüze geldi.. Bret Hart ise patron Mc Mahon arasındaki restleşme de izlenmeye değer. Shawn Michaels'ın gençlik görüntüleri de sizleri çok şaşırtacak.

Smackdown saat 23.00'de Raw ise 00.20'de başlayacak... Sakın Kaçırmayın...

İnşallah 18 Nisan Smackdown canlı yayınlanır :)

İnşallah 18 Nisan Smackdown canlı yayınlanır :)

Ne yazıkkı canlı yayınlanmıcak rtük izin vermiyo 11den önce yayınlatmıyo bu yüzden canlı olmucak daha sonra 18 nisan akşamı yayınlanma söz konusu ama yayınlanırmı yayın olmazmı bilmiyorum şuanda öle bi konu yok ama büyük ihtimal ayın 23 ünde yayınlanması bekleniyo ben zaten sizin izliyebilceğiniz canlı yayın linklerini burdan koyucam

YA Ben bilet almadım en arka kalmış bi b görünmez

en ust en quseli :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri