Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Prime Dizayn Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Black White
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Suçlu olan sizsiniz ama turkmmoda suçlu olarak gözüken her zaman firma sahipleri/yetkilileri oluyor nedense
ulan onca kişinin parasını yemişşn herks yalanmı söylüyor

Yaw sanki uzulduk senin gibi adamlar bu piyasada olduktan sonra yurumez aileden hirsizlik gorurse insan hirsizlik dewam eder aile saygisina bakar okemi alptug eski gunler hatirlatrm sana hadi dukkan soy sen

Yaw sanki uzulduk senin gibi adamlar bu piyasada olduktan sonra yurumez aileden hirsizlik gorurse insan hirsizlik dewam eder aile saygisina bakar okemi alptug eski gunler hatirlatrm sana hadi dukkan soy sen

Kendini bana anlatma İsmailcim.
Bu konu sana değil PrimeDizaynın kapanmasına gerçekten üzülen arkadaşlarıma ve turkmmodan kişilere.Senin üzülüp üzülmemen beni ilgilendirmez.
Hatırlatırım bana gelip çalıntı files var , istermisin diye soranda SENDİN!
Müşterimin serverini çalıp bozan server kendininmiş gibi tanıdanda SENDİN!
Seninle tartışmaya giremeyeceğim.

Son düzenleme:
Alptug musterinin pvpsinimi caldim o pvp ortaklarla bnimdi para bn verdim ama onlarun ustunden yatirdik onlara verdn sw hatirla sen soyle zihniyetsin aslanteknolojiden pvp aldin mini pack vermediler die adamlara yani bayrakteknolojiye hakaret ettin 15gun sonra bayrak teknolojinin bayisi oldun zihniyetin bozuk nabalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri