HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlı satıslar
Geride bıraktığım şikayet konuları hepsi haksız şekilde açılan şikayet konularıdır.
Adam geri iade et diyor tamam diyorum +18 Tc kimlik ver git PTTden al paranı diyorum yok diyor.
Diğer şikayet konusu serverin kapanması 3 gün kala sunucuları taşımıştık adam gitmiş şikayet konusu açmış birde serveri vermemişiz gibi göstermiş.
Ben 3 gün için gidip adama 30 günlük sunucu veremem malesef.
Diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Haklısın Kardeşim Eğer Bi Ayin Daha Parasini Ödeseymiş Ozaman Hakliymiş Ama 3 Gün ://http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...046383-1-kisiye-ucretsiz-metin2-vps-19-a.html
Konunuzdaki Kampanyada Sonlandırılmıs Olacak O Zaman Diyecek Laf Yok Sürekli Sikayet Konusu Alıyordunuz Bilmiyorum Müsteri Ve Sizi Sunucu Almadım Sizden Bu Kadar Sikayet Üzerinede Almazdım Ancak Konulara Baktıgımda Cevaplarınız Sizin Haklı Oldugunuzu Gösteriyor.
Artık Birşey Denmez Hayatta Basarılar Dilerim
İyi Forumlar.
Konunuzdaki Kampanyada Sonlandırılmıs Olacak O Zaman Diyecek Laf Yok Sürekli Sikayet Konusu Alıyordunuz Bilmiyorum Müsteri Ve Sizi Sunucu Almadım Sizden Bu Kadar Sikayet Üzerinede Almazdım Ancak Konulara Baktıgımda Cevaplarınız Sizin Haklı Oldugunuzu Gösteriyor.
İyi Forumlar.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...046383-1-kisiye-ucretsiz-metin2-vps-19-a.html
İyi Forumlar.
O etkinliğimiz sonlanmayacak fakat açıklanması biraz geç olacaktır.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)