Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Savcılıga şikayet et ortak . Burdaki adminler bu konu hakkında pek bişey yapamazlar
))
))Bir Sonuç Alamazsam Hem Bu oLayı Hemde Oyunu Savcılıga Verecem Bu Kadar Canımı Sıktılar.
Geçmiş olsun Ahmetim ben Emre ( DeathMatch02 ) önce admin ile özel mesaj yoluyla iletişime geçmeye çalış cevap gelmesse bilişim suçlarına şikayette bulun onlar iletişime geçerler oyun yetkilileriyle.
Bir Sonuç Alamazsam Hem Bu oLayı Hemde Oyunu Savcılıga Verecem Bu Kadar Canımı Sıktılar.
kesinlikle 1 sonuc alamassan dogru bilisim suclarına git ahmet cebinden para cıkmıcak zaten onlar arastırıyorlar ve bulmaları cok yüksek ihtimal.
Geçmiş olsun Ahmetim ben Emre ( DeathMatch02 ) önce admin ile özel mesaj yoluyla iletişime geçmeye çalış cevap gelmesse bilişim suçlarına şikayette bulun onlar iletişime geçerler oyun yetkilileriyle.
Emre'm Son 1 aydır Attıgım Hiç Bir Ö.M Cevap Verme Tenezzülünde Dahi Bulunmadı. En Son Care Olarak Konu Açtım. Bundada Böyle Olursa Hem Oyun Hem Yetkiler Hemde Bu oLayı Bildirecem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)