Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar oncelikle size teşekkür etmek istedim yardım etmeye çalıştığınız için. Arkadaşlar ben windows7 ultimate sp1 kullanıyorum.Benim sorunum pvp ye tıklıyorum auto pack açılıyor. Açılan panelde başlat diyorum biraz bekliyor ve hiçbirşey olmamış gibi kalıyor oyunu açmıyor.8saatlik araştırmadan birşey çıkmadığı için size bir sorayım dedim.Auto pack den açılmadığı için bir anti torrent yaptım.Not defteri açıp Start Metin2Client.bin yaptım ve ismini antitorrent.bat yaptım. Yarattığım anti torrentden girmeyi denedim ve bir log hatası ile karşılaştım. Log hatasınıda araştırdım. Sonuç gene çözüm yok.Bu hatayı sizle paylaşıcam bilen varsa yardımını bekliyorum .Öncelikle ekran kartı yetmiyor gibi çözümler boş laf 4 gb ram 2.5 gb 1gb paylaşımlı ekran kartı intelcore i3 3.2 ghz bu özelliklerle ben gta 4 ü sorunsuz donmadan oynayabiliyorum.Crysis olsun oyunları çok rahat açabiliyorum yani sorun Bilgisayarımda deil şimdi size log hatasını söylüyorum;
system.py(line:273)RunMainScript
system.py(line:192)execfile
system.py(line:163)Run
prototype.py(line:3)?
system.py(line:130)__pack_import
system.py(line:110)_ process_result
locale.py(line:202)?
locale.py(line:147)LoadLocaleFile
system.py(line:64)__init__
Run - exceptions.AttributeError:'NoneType' object has no attribute 'split'
Arkadaşlar çözüm konusunda dosya c/ de ise d/ ye atın felan fülan onları denedim gerçek çözümü bilen lütfen bu yardıma muhtaç arkadaşınıza yardım edin .Ayrıca son bir kaç birşey söyliyeceğim tespitlerime göre mesela bir dosyaya erişime izin ver yazısı gelince açabiliyorum kurduğum pvp de öyle bir yazı gelmiyor. Sadece pvp için deil erişime izin ver yazısı olmadan birşey açılmıyor açılsa bile düzgün olmuyor.Sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Çok uzun oldu kusura bakmayın ama yardıma çok ihtiyacım var
system.py(line:273)RunMainScript
system.py(line:192)execfile
system.py(line:163)Run
prototype.py(line:3)?
system.py(line:130)__pack_import
system.py(line:110)_ process_result
locale.py(line:202)?
locale.py(line:147)LoadLocaleFile
system.py(line:64)__init__
Run - exceptions.AttributeError:'NoneType' object has no attribute 'split'
Arkadaşlar çözüm konusunda dosya c/ de ise d/ ye atın felan fülan onları denedim gerçek çözümü bilen lütfen bu yardıma muhtaç arkadaşınıza yardım edin .Ayrıca son bir kaç birşey söyliyeceğim tespitlerime göre mesela bir dosyaya erişime izin ver yazısı gelince açabiliyorum kurduğum pvp de öyle bir yazı gelmiyor. Sadece pvp için deil erişime izin ver yazısı olmadan birşey açılmıyor açılsa bile düzgün olmuyor.Sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Çok uzun oldu kusura bakmayın ama yardıma çok ihtiyacım var