Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hüngür hüngür ağladı!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan badie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 167

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Galatasaray'da ilk sezonunda takımın vazgeçilmezlerinden olan Johan Elmander'in, Fenerbahçe ile oynanan şampiyonluk maçında sakatlanması oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmıştı. Detaylar...

elmander454.jpg


Galatasaray'ın sezon başında Bolton Wanderers'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı İsveçli yıldız Johan Elmander, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği ilk yılında yönetiminden, teknik heyetine, taraftarından malzemecisine kadar herkesin takdirini kazandı.

Sahaya çıktığı her karşılaşmada basmadık yer bırakmayan başarılı futbolcu, istekli oyunu ve hırsılı yapısıyla takımın vazgeçilmeleri arasına girerken, değerini de fazlasıyla arttırdı.

Sarı-kırmızılı takımda ortaya koyduğu performansla Rusya, İngiltere ve İtalya'dan teklifler alan Johan Elmander, bunları bir kenara bırakarak tüm enerjisini Galatasaray'ın şampiyonluk yürüyüşüne verdi.

Gol orucuna girdiğinde dahi taraftarların ve teknik heyetin en ufak eleştirisine maruz kalmayan Johan Elmander'in Şükrü Saracoğlu'nda oynadığı maçta sakatlanmasının ardından 'hüngür hüngür ağladığı' ortaya çıktı.

Futbol hayatını şampiyonluk kupasıyla sonlandıran Ayhan Akman, Lig Tv'ye yaptığı açıklamalarda 27. dakikada yerini Milan Baros'a bırakarak soyunma odasına giden Elmander'in gözyaşlarına hakim olamadığını söyledi.

Arkadaşlarının teselli ettiği 31 yaşındaki futbolcunun, "Bu maçta takımımı nasıl yalnız bırakırım. Bana ihtiyaçları vardı." şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Kazanılan şampiyonluğun ardından tüm kadro, soyunma odasına gelirken; ilk 18'e giremeyen futbolcular burada yer alıyordu. Hep birlikte kenetlenen sarı-kırmızılılar şampiyonluk şarkıları söylerken, Elmander'in de üzüntüsü mutluluğa dönüştü.

Kaynak: webaslan.com
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst