farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Virtual Pc Reboot HATASI (Leqendy Files Kurdum ve ...)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan priestvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Leqendy Files 2012 Kurdum Hersey Harika ama Virtual Pc Nedense 5 Saatte bir Login Ekranına geliyor Yani kendi kendine Reboot Atıyo Deli olcam Millet Bu Filessi Çok Sevdi Silemiyorumda Sürekli kontrol Etmem Gerekiyor Lürfen Yardım Edin Bana Bir Çok Yerde Virtual Pc Reboot HATASI Diye Forumlarda Anlatımlar var Ama Çözüm Bulunamamış Herkez Files Hatalı Demiş ve Filesi Değişmiş Soruyu Soran kişi ve Sorunum Düzeldi Yazmış Ama Ben Files Değişemem Asla Sorunu Uzman TurKMMO Ailesinden ADMIN ve GM lerden Yardım İsteyerek Çözmekte Buldum İllaki Bu Server Fileslerin 5 Saatte Bir Periyodik Olarak Neden Bilgisayara Reboot Attırdını Bulana Ciddi Bir Şekilde Helal olsun Maddi Bir İstekde Bulunan Olursa 20 TL Verebilecek Durumum Var Sorunu Çözenede Serverimde Kimseye Yapmadıgım iyi Bir Çar Dizip vericem zaten Sunucuyuda kendi İnternet Cafeme Kurdum kapanmayacağı kesindir Serverimin kapanması Demek Ruhsatlı 10 Senelik İş yerimin kapanması Anlamına gelir Öyleki Boyle Bir Durum Çok Zor Yok Hatta. Ben Bu Sorunu Çözenin Filesin Sorununu Bulanın Elinden Bile Öperim Lütfen Kurtarın beni 3 Çocuk Babasıyım Yaşım 32 Sorunu Çözebilecek Varsa Leqendy Filesi TurKMMO'dan Çekip Virtual Pc Ye kursun Bir Baksın Hadiyin uzman Arkadaşlar Size Zorlu Bir İş Düştü. Şimdiden Kolay Gelsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri