PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

bi yardım edin swap_pager_getswapspace hatası????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pgss0077
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 494

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BEYLER DÜN FORUMDA EMRE-28 İN METİN2 DB DOSYALARINI İNDİRDİM VİRTUAL PC YLE KURMAYA BAŞLADIM VİDEOSU WARDI ONA BAKARAK HERŞEYİNİ YAPTIM İLK BAŞLARDA HATALAR YAŞAMISTIM NAVİCATTA FALAN ONLARI ÇÖZDÜM AMA TAM ENSONA GELDİM DEDİM YÜKLENİYORDU DOSYALAR ORDA ALT ALTA 7 TANE O CÜMLELER ÇIKTI xD ONDAN SONRA BEKLEDİ 5 DK
ŞU HATAYI WERDİ : swap_pager_getswapspace failed FALAN YAZIYOR ANLAMADIM BİR ŞEY Bİ YARDIM ETSENIZ....

BAZI FORUMDAKİLER SİSTEMİ YENİDEN KUR DEDİ KURUDM 4 KERE OLMADI

BAZILARI DA RAMİN YETMİYOR OLABİLİR DEDİ AMA BİR YERDE GÖRDÜM ADAM DA BENİMKİ GİBİ BİR HATA OLMUŞ SS SİNİ KOYMUŞ SİTEYE ADAM DEMİŞ RAMİN YETMİOR BASKA BİRİDE DEMİŞ ALAKASI YOK BENM 3GB RAM YİNEDE HATA ALIOM LÜTFEN YARDIM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri