- Konular
- 6,786
- Online süresi
- 8h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 1,706
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 471
- MmoLira
- -761
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Her bilgisayarda çalışmayabilir ben win 7 ultimate kullanıyorum sorunsuz çalışıyor bu konu hakkında uğraşıyoruz oyüzden yorumlarınızda resimli bir şekilde çalışmıyor derseniz yardımcı olursunuz.. CS Ayarlarım: Opengl 32bit normal ekran 1024x768
Genel olarak xp'lerde çalışmıyor !...
Eğer Emolcan2 dll'injektor'de hl.exe yada cstrike.exe gözükmüyorsa programı yönetici olarak çalıstır özeligini kullanın[Vista ve Win7'Ler İçin.]
Hack'ın özellikleri:
Gereksinimler:
1-Mutlaka .NETFramework 3.5 ve üzeri Framework versiyonlarından birinin bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor. Yoksa çalışmaz !!!
2-Cs'nizde V26 Patch yüklü olması gereklidir..
Detaylı Çalıştırma:
1- İndirdiğiniz zipin içindeki "Emolcan2 DLL Injection v1.exe" ve "wallhack.dll" dosyalarını masaüstüne çıkartın..
2- İlk Önce Sxe'yi açın..
3- Sonra Cs 1.6'yı açın..
4- Daha sonra "Emolcan2 DLL Injection v1.exe" açın ve sağ tarafta "Ara" kutucuğuna tıklayın ve "cstrike.exe" yoksa "hl.exe" yi seçip "Tamam" kutusuna tıklayın..
5-Sonra Altta "Seç" kutusuna tıklayıp "wallhack.dll" dosyamızı seçelim ve "Tamam" kutusuna tıklayalım..
6- Ondan sonra "Load DLL" kutusuna tıklayalım ve aşağıda birsürü yazı çıkacak yazılarda "successful" gibi yazılar yazarsa hackımız aktif demektir..
7- Cs'ye girin konsolda hack'ın ayar yazıları çıkmıştır bu demek oluyorki hackımız aktif..
8- İstediğiniz bir servera girip konsola unbind f11 ve unbind f12 yazın..
9- Wall ayarları şunlardır: "F11: Duvar Arkası Aç/Kapat F12: Hız Aç/Kapat NUMPAD + / -: Hız Ayarı" Ayarları yaptıktan sonra dilediğiniz gibi hileyle oynayabilirsiniz..
Not: Duvar Hack hassastır oyüzden hersaniye çalışmıyor belli duvar konumlarında çalışıyor oyüzden size çalışmıyor gözükebilir..
İndir:
.NETFramework 3.5:
V26 Patch:
Hotfile ;
2Shared ;
Sxe 12.2 Wallhack Download ;
Hotfile ;
2Shared ;
Virüs Total ;
Arkadaşlar virüs vardır ama ben kullanıyorum şuana kadar hiç birşey olmadı,isteye indirir kullanır isteyen indirmez,indirip kullananlarda sorun olursa ben sorumlu değilimdir altını çizerek söylüyorum isteyen indirir kullanır.
Videolu Anlatım Eklenecektir.
Genel olarak xp'lerde çalışmıyor !...
Eğer Emolcan2 dll'injektor'de hl.exe yada cstrike.exe gözükmüyorsa programı yönetici olarak çalıstır özeligini kullanın[Vista ve Win7'Ler İçin.]
Hack'ın özellikleri:
- Simple Control Wall Hack
- Speed Hack (Aimli)
- Tam ekran veya window modunda oynayabilme
- XP/Vista/Windows 7 uyumlu
- 64/32 bit işletim sistemleriyle uyumlu
Gereksinimler:
1-Mutlaka .NETFramework 3.5 ve üzeri Framework versiyonlarından birinin bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor. Yoksa çalışmaz !!!
2-Cs'nizde V26 Patch yüklü olması gereklidir..
Detaylı Çalıştırma:
1- İndirdiğiniz zipin içindeki "Emolcan2 DLL Injection v1.exe" ve "wallhack.dll" dosyalarını masaüstüne çıkartın..
2- İlk Önce Sxe'yi açın..
3- Sonra Cs 1.6'yı açın..
4- Daha sonra "Emolcan2 DLL Injection v1.exe" açın ve sağ tarafta "Ara" kutucuğuna tıklayın ve "cstrike.exe" yoksa "hl.exe" yi seçip "Tamam" kutusuna tıklayın..
5-Sonra Altta "Seç" kutusuna tıklayıp "wallhack.dll" dosyamızı seçelim ve "Tamam" kutusuna tıklayalım..
6- Ondan sonra "Load DLL" kutusuna tıklayalım ve aşağıda birsürü yazı çıkacak yazılarda "successful" gibi yazılar yazarsa hackımız aktif demektir..
7- Cs'ye girin konsolda hack'ın ayar yazıları çıkmıştır bu demek oluyorki hackımız aktif..
8- İstediğiniz bir servera girip konsola unbind f11 ve unbind f12 yazın..
9- Wall ayarları şunlardır: "F11: Duvar Arkası Aç/Kapat F12: Hız Aç/Kapat NUMPAD + / -: Hız Ayarı" Ayarları yaptıktan sonra dilediğiniz gibi hileyle oynayabilirsiniz..
Not: Duvar Hack hassastır oyüzden hersaniye çalışmıyor belli duvar konumlarında çalışıyor oyüzden size çalışmıyor gözükebilir..
İndir:
.NETFramework 3.5:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
V26 Patch:
Hotfile ;
2Shared ;
Sxe 12.2 Wallhack Download ;
Hotfile ;
2Shared ;
Virüs Total ;
Arkadaşlar virüs vardır ama ben kullanıyorum şuana kadar hiç birşey olmadı,isteye indirir kullanır isteyen indirmez,indirip kullananlarda sorun olursa ben sorumlu değilimdir altını çizerek söylüyorum isteyen indirir kullanır.
Videolu Anlatım Eklenecektir.
Son düzenleme:
- Konular
- 19
- Online süresi
- 4m 5s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 91
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
oo Panpa Deniycem olursa her gün 1k rep basıcam sana
- Konular
- 19
- Online süresi
- 4m 5s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 91
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Panpa ben V26 patch kurdum Bad:file V23 patch kurun diyo ne yapmam gerek ? bi el atarmısın
- Konular
- 6,786
- Online süresi
- 8h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 1,706
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 471
- MmoLira
- -761
- DevLira
- 0
Panpa ben V26 patch kurdum Bad:file V23 patch kurun diyo ne yapmam gerek ? bi el atarmısın
Kardeş başka serverlerde dene bazı serverlarda v26 pack kabul etmiyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)