C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Crossfire PvP Server Lazım 16.05.2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vlkan1616
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vlkan1616

Level 3
TM Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
78
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya millet crossfire pvp oynamak istiyorum bilen varsa +rep vericem bilipte vermiyenleri allaha havale ediyorum lütfen eğer yanlış bölümdeysem bu konu altında uyarın ve hangi bölüme yazacağımı söleyin lütfen yardım

+rep:ka19: vericem

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

1.Öncelikle Lag Us gibi benim Usda lagım 90 burdada aynı lag sorunu yok

2.Oyunda zp yerine wp var wpde normal bizim zpnin aynısı ama merak etmeyin yine güzel silah almak icin wp almıcaksınız günlük görevde ve her ace bitirdiginde wp veriyor

3.Kesinlikle Yeni Silahlar Hiç gormedigimiz ör:AXE.Dragon M4a1 Dragon ws.ws.say say bitmez

4.Oyuna M4a1 Dragon ile baslarsınız 30 gunluk :S

5. VE merak ettiginiz en önemlisi ise Exp nasılgeliyor exp süper ötesi önceden eternia vardı bilirsiniz ondan 2 kaat daha serikasılıcaksınız 1 gunde kaptan çar yapdım buda alıntı özellikleri yhani :)
crossfire pvp mi olurmuş la :D ama olabilir hiç bi fikrim yok :p

kardeş al sana crossfire link ama çözebilirsen helal olsun sana :D

1.Öncelikle Lag Us gibi benim Usda lagım 90 burdada aynı lag sorunu yok

2.Oyunda zp yerine wp var wpde normal bizim zpnin aynısı ama merak etmeyin yine güzel silah almak icin wp almıcaksınız günlük görevde ve her ace bitirdiginde wp veriyor

3.Kesinlikle Yeni Silahlar Hiç gormedigimiz ör:AXE.Dragon M4a1 Dragon ws.ws.say say bitmez

4.Oyuna M4a1 Dragon ile baslarsınız 30 gunluk :S

5. VE merak ettiginiz en önemlisi ise Exp nasılgeliyor exp süper ötesi önceden eternia vardı bilirsiniz ondan 2 kaat daha serikasılıcaksınız 1 gunde kaptan çar yapdım buda alıntı özellikleri yhani :)

tmm hepsi iyi güzelde bunlar çince :D bu konu altında açıklarsan sevinirim +repinide verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri