- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ya millet crossfire pvp oynamak istiyorum bilen varsa +rep vericem bilipte vermiyenleri allaha havale ediyorum lütfen eğer yanlış bölümdeysem bu konu altında uyarın ve hangi bölüme yazacağımı söleyin lütfen yardım
+rep:ka19: vericem
+rep:ka19: vericem
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1.Öncelikle Lag Us gibi benim Usda lagım 90 burdada aynı lag sorunu yok
2.Oyunda zp yerine wp var wpde normal bizim zpnin aynısı ama merak etmeyin yine güzel silah almak icin wp almıcaksınız günlük görevde ve her ace bitirdiginde wp veriyor
3.Kesinlikle Yeni Silahlar Hiç gormedigimiz ör:AXE.Dragon M4a1 Dragon ws.ws.say say bitmez
4.Oyuna M4a1 Dragon ile baslarsınız 30 gunluk :S
5. VE merak ettiginiz en önemlisi ise Exp nasılgeliyor exp süper ötesi önceden eternia vardı bilirsiniz ondan 2 kaat daha serikasılıcaksınız 1 gunde kaptan çar yapdım buda alıntı özellikleri yhani
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
crossfire pvp mi olurmuş la
ama olabilir hiç bi fikrim yok 
ama olabilir hiç bi fikrim yok 
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1.Öncelikle Lag Us gibi benim Usda lagım 90 burdada aynı lag sorunu yok
2.Oyunda zp yerine wp var wpde normal bizim zpnin aynısı ama merak etmeyin yine güzel silah almak icin wp almıcaksınız günlük görevde ve her ace bitirdiginde wp veriyor
3.Kesinlikle Yeni Silahlar Hiç gormedigimiz ör:AXE.Dragon M4a1 Dragon ws.ws.say say bitmez
5. VE merak ettiginiz en önemlisi ise Exp nasılgeliyor exp süper ötesi önceden eternia vardı bilirsiniz ondan 2 kaat daha serikasılıcaksınız 1 gunde kaptan çar yapdım buda alıntı özellikleri yhani

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)