HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar 2009 yılından beri bu forumda panel paylaşımları yapıyorum.Sonra foruma bi ara verdikten sonra foruma tekrar geri döndüm ve forumda eski arkadaşlar yerine bişey bilmeyen küçük çoçuklar ile dolmuştu.Yine sabrettim bişey demedim.Ama son zamanlarda bazı üstün zekalı bazı bebekler beni ve bazı arkadaşlarımı iyi deli etmişti.Bende bunun üzerine forumu bırakmaya karar vermiştim ama yinede bi süre devam ettim.En son bazı arkadaşlarında forumdan ayrılması sonucunda bende bırakmaya karar verdim.
Bundan önce bırakan çok oldu ama aklımda kalan iyi arkadlarımı yazıcam.
.
.
.
-xLskk
-waRoSh(panel bölümü dışında diğer yerlerde bazen takılıyo)
-Reign
-Feshane
-Troll Reyiz
ve ben muymur...
Herkeze iyi forumlar...
Bu arada biliyorumki bazı kişiler gidersen git bizene falan gibi laflar edicektir.Sizin gibi yüzsüzlere bi lafım var.Kullandığınızın panellerin çoğu yukardaki arkadaşlarımdan ve benden çıkmadır...
.
.
.
-xLskk
-Reign
-Feshane
-Troll Reyiz
ve ben muymur...
Herkeze iyi forumlar...
Bu arada biliyorumki bazı kişiler gidersen git bizene falan gibi laflar edicektir.Sizin gibi yüzsüzlere bi lafım var.Kullandığınızın panellerin çoğu yukardaki arkadaşlarımdan ve benden çıkmadır...
MSN eklerseniz gürüşürüz.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Forumun Kaybı Büyüktür Üstad.Arkadaşlar 2009 yılından beri bu forumda panel paylaşımları yapıyorum.Sonra foruma bi ara verdikten sonra foruma tekrar geri döndüm ve forumda eski arkadaşlar yerine bişey bilmeyen küçük çoçuklar ile dolmuştu.Yine sabrettim bişey demedim.Ama son zamanlarda bazı üstün zekalı bazı bebekler beni ve bazı arkadaşlarımı iyi deli etmişti.Bende bunun üzerine forumu bırakmaya karar vermiştim ama yinede bi süre devam ettim.En son bazı arkadaşlarında forumdan ayrılması sonucunda bende bırakmaya karar verdim.
.
.
.
-Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
-Öğeyi görmek için üye olmalısınız.(panel bölümü dışında diğer yerlerde bazen takılıyo)
ve ben Öğeyi görmek için üye olmalısınız....
Herkeze iyi forumlar...
Bu arada biliyorumki bazı kişiler gidersen git bizene falan gibi laflar edicektir.Sizin gibi yüzsüzlere bi lafım var.Kullandığınızın panellerin çoğu benden çıkmadır...
Güle güle yakında bende başlamadan bitireceğim.
Bundan sonra xlskk ' da mı takılacaksın?
hayatının geri kalanında başarılar, bugüne kadarki paylaşımların için teşekkürler
Yanında olmak isterim.
Forumun Kaybı Büyüktür Üstad.Arkadaşlar 2009 yılından beri bu forumda panel paylaşımları yapıyorum.Sonra foruma bi ara verdikten sonra foruma tekrar geri döndüm ve forumda eski arkadaşlar yerine bişey bilmeyen küçük çoçuklar ile dolmuştu.Yine sabrettim bişey demedim.Ama son zamanlarda bazı üstün zekalı bazı bebekler beni ve bazı arkadaşlarımı iyi deli etmişti.Bende bunun üzerine forumu bırakmaya karar vermiştim ama yinede bi süre devam ettim.En son bazı arkadaşlarında forumdan ayrılması sonucunda bende bırakmaya karar verdim.
.
.
.
-xLskk
-Reign
-Feshane
-Troll Reyiz
ve ben muymur...
Herkeze iyi forumlar...
Bu arada biliyorumki bazı kişiler gidersen git bizene falan gibi laflar edicektir.Sizin gibi yüzsüzlere bi lafım var.Kullandığınızın panellerin çoğu benden çıkmadır...
Son düzenleme:
Forumun Kaybı Büyütktür Üstad.
Teşekkür ederim.Yeni projelerim vardı ama bu foruma nasip değilmiş.
Güle güle yakında bende başlamadan bitireceğim.
Teşekkür ederim.Forum zıvanadan çıkmış olması gerekende bu zaten.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)