HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
makmeden,
Overbilişim, 250 referansı olan bir bilişimdir. O kadar kişiye hizmet ediyorlar. Ara sırada aksaklık olması gayet normal bir durum. Kendinizi onların yerine koysanız, eminim böyle düşünmezdiniz. Overbilişim ile şu ana kadar kanıtlı bir durum göremedim. O yüzden Overbilişim ile ilgili araştırma yapıp, ondan sonra bu bilişim ile ilgili fikir sahibi olmasını dilerim.
İyi günler.
Overbilişim, 250 referansı olan bir bilişimdir. O kadar kişiye hizmet ediyorlar. Ara sırada aksaklık olması gayet normal bir durum. Kendinizi onların yerine koysanız, eminim böyle düşünmezdiniz. Overbilişim ile şu ana kadar kanıtlı bir durum göremedim. O yüzden Overbilişim ile ilgili araştırma yapıp, ondan sonra bu bilişim ile ilgili fikir sahibi olmasını dilerim.
İyi günler.
Son düzenleme:
Bende VPSCUBE ' Den Server Almistim 150 Online Oldu Server Habire Saldiri Aliyor Girisler Kapaniyor Adamlara Yaziyrum Loglari Temizleyin Diyorlardu Filezilla Koydukları banlist.txt Bi Baktım 2000 DEN FAZLA İP Var Ne biçim Saldırı Yiyordum Adamların Birşeyden İlgilendikleri Yok Arkadas OverBilisim Önerdi Bende Ordan Alıyım Deneyim dedim Şimdi 98 Onlinem Var Gayet Memnunum Bence OverBilisim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)