Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hangi Server ?
Serverimi Gizli Tutmak İstiyorum.
Credi Hilesi olarak ne kullanıyosun birde 25 milyon kredi nasıl alıyosun ben charles kullanırken global amerika 3 de en fazla 1 milyon veriyodu bide o fix yedi Hangisini kullanıyosan paylaşırmısın plsss
Hile Fix Yemeden Önce Kullanıyordum 9-10 Gemi Zulaladım.Şuan O Gemilerden Klana Credi Akıyor...FLAX 1 Level İken 50.000 Credi Veriyordu Ben 5 Level Yapıp Öyle Satıyordum. :]
credi hilesi kullanır ticvarete iris 10 milse mesela 70 mil basar garantilerherşeyi ticaretten basmıştır.
Aynen Öyle Yaptım.Diyelim Saat 11:00'deki İhaleye Girecegim. 100 Milyon Kredi Var..Flaxleri Kastım Hemen 20 Dakika 5 level yaptım sattım 175 milyon garanti oluyordu basıyorum bazen gelmiyordu bazen geliyordu.
Not : Resimleri Şimdi Güncelliyorum
Gemin mükemmel :ka19:Serverimi Gizli Tutmak İstiyorum.
Hile Fix Yemeden Önce Kullanıyordum 9-10 Gemi Zulaladım.Şuan O Gemilerden Klana Credi Akıyor...FLAX 1 Level İken 50.000 Credi Veriyordu Ben 5 Level Yapıp Öyle Satıyordum. :]
Aynen Öyle Yaptım.Diyelim Saat 11:00'deki İhaleye Girecegim. 100 Milyon Kredi Var..Flaxleri Kastım Hemen 20 Dakika 5 level yaptım sattım 175 milyon garanti oluyordu basıyorum bazen gelmiyordu bazen geliyordu.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

herşeyi ticaretten basmıştır.