Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

"StyleWaR Gemim [05/06/12]"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StyleWaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hangi Server ?

Serverimi Gizli Tutmak İstiyorum.

Credi Hilesi olarak ne kullanıyosun birde 25 milyon kredi nasıl alıyosun ben charles kullanırken global amerika 3 de en fazla 1 milyon veriyodu bide o fix yedi Hangisini kullanıyosan paylaşırmısın plsss

Hile Fix Yemeden Önce Kullanıyordum 9-10 Gemi Zulaladım.Şuan O Gemilerden Klana Credi Akıyor...FLAX 1 Level İken 50.000 Credi Veriyordu Ben 5 Level Yapıp Öyle Satıyordum. :]

credi hilesi kullanır ticvarete iris 10 milse mesela 70 mil basar garantiler :) herşeyi ticaretten basmıştır.
Aynen Öyle Yaptım.Diyelim Saat 11:00'deki İhaleye Girecegim. 100 Milyon Kredi Var..Flaxleri Kastım Hemen 20 Dakika 5 level yaptım sattım 175 milyon garanti oluyordu basıyorum bazen gelmiyordu bazen geliyordu.

Not : Resimleri Şimdi Güncelliyorum

Serverimi Gizli Tutmak İstiyorum.

Hile Fix Yemeden Önce Kullanıyordum 9-10 Gemi Zulaladım.Şuan O Gemilerden Klana Credi Akıyor...FLAX 1 Level İken 50.000 Credi Veriyordu Ben 5 Level Yapıp Öyle Satıyordum. :]

Aynen Öyle Yaptım.Diyelim Saat 11:00'deki İhaleye Girecegim. 100 Milyon Kredi Var..Flaxleri Kastım Hemen 20 Dakika 5 level yaptım sattım 175 milyon garanti oluyordu basıyorum bazen gelmiyordu bazen geliyordu.

Not : Resimleri Şimdi Güncelliyorum
Gemin mükemmel :ka19:

Merhaba,

Nediyeyim modum darısı başımıza GEMİ YAKIYOOOORRRRRRRRRRRR.Bende Baskına çıakrken size bir şey dinletmek isterim Baskındayken ve oyun oynarken kesinlikle müzik dinlemelisiniz.

İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri