- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çarınızmı Çalındı ? Sakın Endişe Etmeyin.!Eğer Mail Aktivasyonu Yaptıysanız, Geri almak çok basit! İlk yapacağınız Şey ;
Şifremi unuttum'a tıklamak
Sonra BÖyle bir ekran belirecek.Siz oraya kullanıcı adınız ve şifrenizi yazacaksınız.
Bu ekran belirdiğinde ise İş neredeyse bitmiştir demek.Bu ekran geldiğinde Hemen e-posta adresinize bakın.[Transformice]Password Recovery Adlı Bir mesaj gelecektir.O klasörü Açtığınzda ise Bir kod var. Onu Bu ekrana yapıştırın ;
Yapıştırdıktan Sonra bu ekran belirecek;
Artık yeni şifrenizi Yazıp Özgürce oynayabilirsiniz.Tabi Çalan adam Hala sizi çarınızda Değilse girip oynayabilirsiniz.Eğer çarda değilse Bir daha sizin çarınıza giremez.Tabii E-posta Adresinizi ve E-Posta adresinizin Şifresini Bilmiyorsa :ka19:
Bunun için 30 Dk kadar Upload'dır, Uygulamalı gösterimdir Vb. İçin 30 Dk harcadım.Bir teşekkür bile yeterlidir. :ka19:
Sonra BÖyle bir ekran belirecek.Siz oraya kullanıcı adınız ve şifrenizi yazacaksınız.
Bu ekran belirdiğinde ise İş neredeyse bitmiştir demek.Bu ekran geldiğinde Hemen e-posta adresinize bakın.[Transformice]Password Recovery Adlı Bir mesaj gelecektir.O klasörü Açtığınzda ise Bir kod var. Onu Bu ekrana yapıştırın ;
Yapıştırdıktan Sonra bu ekran belirecek;
Artık yeni şifrenizi Yazıp Özgürce oynayabilirsiniz.Tabi Çalan adam Hala sizi çarınızda Değilse girip oynayabilirsiniz.Eğer çarda değilse Bir daha sizin çarınıza giremez.Tabii E-posta Adresinizi ve E-Posta adresinizin Şifresini Bilmiyorsa :ka19:
Bunun için 30 Dk kadar Upload'dır, Uygulamalı gösterimdir Vb. İçin 30 Dk harcadım.Bir teşekkür bile yeterlidir. :ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
zaten hersey turkce sitede ve iq su en dusuk bir insan bile bunu yapabilir
ne gerek vardi boyle bir seye
ne gerek vardi boyle bir seye
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Maksat Yeni başlayanlar
Daha ayrıntılısı Var aslında Bilişim Suçları'na şikayet edebilirsin.Ama onu yapmadım.Yapabilirim istersen.
Daha ayrıntılısı Var aslında Bilişim Suçları'na şikayet edebilirsin.Ama onu yapmadım.Yapabilirim istersen.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)