Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Çarınızmı Çalındı ? Sakın Endişe Etmeyin.!Eğer Mail Aktivasyonu Yaptıysanız, Geri almak çok basit! İlk yapacağınız Şey ;
Şifremi unuttum'a tıklamak
Sonra BÖyle bir ekran belirecek.Siz oraya kullanıcı adınız ve şifrenizi yazacaksınız.
Bu ekran belirdiğinde ise İş neredeyse bitmiştir demek.Bu ekran geldiğinde Hemen e-posta adresinize bakın.[Transformice]Password Recovery Adlı Bir mesaj gelecektir.O klasörü Açtığınzda ise Bir kod var. Onu Bu ekrana yapıştırın ;
Yapıştırdıktan Sonra bu ekran belirecek;
Artık yeni şifrenizi Yazıp Özgürce oynayabilirsiniz.Tabi Çalan adam Hala sizi çarınızda Değilse girip oynayabilirsiniz.Eğer çarda değilse Bir daha sizin çarınıza giremez.Tabii E-posta Adresinizi ve E-Posta adresinizin Şifresini Bilmiyorsa :ka19:
Bunun için 30 Dk kadar Upload'dır, Uygulamalı gösterimdir Vb. İçin 30 Dk harcadım.Bir teşekkür bile yeterlidir. :ka19:
Sonra BÖyle bir ekran belirecek.Siz oraya kullanıcı adınız ve şifrenizi yazacaksınız.
Bu ekran belirdiğinde ise İş neredeyse bitmiştir demek.Bu ekran geldiğinde Hemen e-posta adresinize bakın.[Transformice]Password Recovery Adlı Bir mesaj gelecektir.O klasörü Açtığınzda ise Bir kod var. Onu Bu ekrana yapıştırın ;
Yapıştırdıktan Sonra bu ekran belirecek;
Artık yeni şifrenizi Yazıp Özgürce oynayabilirsiniz.Tabi Çalan adam Hala sizi çarınızda Değilse girip oynayabilirsiniz.Eğer çarda değilse Bir daha sizin çarınıza giremez.Tabii E-posta Adresinizi ve E-Posta adresinizin Şifresini Bilmiyorsa :ka19:
Bunun için 30 Dk kadar Upload'dır, Uygulamalı gösterimdir Vb. İçin 30 Dk harcadım.Bir teşekkür bile yeterlidir. :ka19:
Son düzenleme:
zaten hersey turkce sitede ve iq su en dusuk bir insan bile bunu yapabilir
ne gerek vardi boyle bir seye
ne gerek vardi boyle bir seye
Maksat Yeni başlayanlar
Daha ayrıntılısı Var aslında Bilişim Suçları'na şikayet edebilirsin.Ama onu yapmadım.Yapabilirim istersen.
Daha ayrıntılısı Var aslında Bilişim Suçları'na şikayet edebilirsin.Ama onu yapmadım.Yapabilirim istersen.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)