Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Lütfen hepsini okuyun uzun göründüğüne bakmayın çok boşluk var.
Boş bir serverde oynuyorum. Baskın oluyor genelde baskına gelenler 10havoc
Beyler benim 2hangarı olan(goli+vega/leanov=>vega var ama alıverişten istediğim kadar değiştirebilirim) 21 arge, 8iris,full elit gemim var. Yetenek tasarımım hiç yok. Güve+Elmas elmas droit düzenleri var. Teknoloji 1tane açık.
Geçen 2kat LF4 gününde 51sandık açtım sadece 2tane hız jeneratörü ve 2apis parçası çıktı :S Artık sandık kesinlikle almayı düşünmüyorum.
Benim haftaya pazar günü 330-350k uridiumum olacak.
Şu anda pette kami3+hamadde2+tamir2+ticaret2+2tane radar2 var.
Size sorum ben uri ile ne yapayım?
Teknoloji fabrikasına 3yer mi açayım?
Yengeç mi alayım?
Argemi yapayım?
Spectrum veya venom mu alayım? (Yetenek süreleri 20dkya düştü.)
Şimşek tasarım mı alayım?(sarı vega)
Ya da benim düşüncem aegis(250k urilik) mi alayım? sürekli can doldurduğu için iyi kasılır gibime geliyor ama az vuruyor 10lazeri var.
Bir de 2 haftalık ibot lisansım kaldı. Full hız vega+promerium besleme ile 1-4te saatte 2-2,5k arası kasıyor. Günce 10saat filan açıyorum. Neden bu kadar düşük nerde ne şekilde bota koyayım?(kutu-yaratık-kutu ve yaratık oalrak soruyorum)
Boş bir serverde oynuyorum. Baskın oluyor genelde baskına gelenler 10havoc
Beyler benim 2hangarı olan(goli+vega/leanov=>vega var ama alıverişten istediğim kadar değiştirebilirim) 21 arge, 8iris,full elit gemim var. Yetenek tasarımım hiç yok. Güve+Elmas elmas droit düzenleri var. Teknoloji 1tane açık.
Geçen 2kat LF4 gününde 51sandık açtım sadece 2tane hız jeneratörü ve 2apis parçası çıktı :S Artık sandık kesinlikle almayı düşünmüyorum.
Benim haftaya pazar günü 330-350k uridiumum olacak.
Şu anda pette kami3+hamadde2+tamir2+ticaret2+2tane radar2 var.
Size sorum ben uri ile ne yapayım?
Teknoloji fabrikasına 3yer mi açayım?
Yengeç mi alayım?
Argemi yapayım?
Spectrum veya venom mu alayım? (Yetenek süreleri 20dkya düştü.)
Şimşek tasarım mı alayım?(sarı vega)
Ya da benim düşüncem aegis(250k urilik) mi alayım? sürekli can doldurduğu için iyi kasılır gibime geliyor ama az vuruyor 10lazeri var.
Bir de 2 haftalık ibot lisansım kaldı. Full hız vega+promerium besleme ile 1-4te saatte 2-2,5k arası kasıyor. Günce 10saat filan açıyorum. Neden bu kadar düşük nerde ne şekilde bota koyayım?(kutu-yaratık-kutu ve yaratık oalrak soruyorum)
Son düzenleme:
anlamadım ne demek istediğiniyorumumu sevmisşsindir![]()

Teşekkürler. Bir şey soracağım bu kadar lf4lünün yanında kalın sıkmanın ne önemi var? Lazerin miss kaçmaması ve savunmalar yapılı.Arge yap kardeş kalın sık