HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi Size Nasıl Sura Efsunları Dizildiğini Anlatacağım..
Şimdi Oncelikle Zırhtan Başlıyalım:
Zırh İçin 2 Tane Zırh Almanız Gerekiyor Neden Derseniz 1 Sura Ve Şaman İçin Zırh 1 De Ninja Ve Savaşçı İçin Zırh Lazım...
Kılıc
Çiftel
Bıçak
Şimşek
Hp
Gereklidir Çunku Şimşek Suranın Buyulerine Karsı Bağısıklılık Yapıyor İsterseniz Deniyebilirsiniz.
2.Zırhımızda Şöyle Olacak.
Kılıç
Bıçak
Çiftel
Ok
Hp
Ok Savunması Ninjanın Okçu Skillerine Karsı Bağışıklılık Veriyor.
Sırada Silah Var:
Silaha 3Taş Giriyor Mesela Savaşçı taşı Ninja Taşı Sura Taşı Giriyor Şamana Yer kalmıyor Bunun İçin Ayrıyeten Aynı Efsunda 2. Silah Yapabilirsiniz.
Yarı
Zeka
Çeviklik
Kritik
Delici
Gerekli Çeviklik Ne İşe Yarıyo Diyceksiniz Eminim :
Çeviklik Suranın Vuruslarını Az Da olsa Arttırıyor Ve SAvuşturma Veriyor Savuşturma İse Miss Vurma Oranını Arttırıyor.
Sırada Kask Var
Kask İçin Şunlar Gerekli:
Yarı
Şimşek
Ateş
Büyü
Hp Uretimi Yada Zehir Geleblr Fark Etmez.
Sırada Ayakkabı Var :
Ayakkabıya Büyü Hızı Veren Ayakkabı Tavsiye Ederim.
Hp
Kılıc
Bıcak
Çiftel
Ok
Sırada Kolye Var:
Hp
Kılıc
Bıcak
Çiftel
Ok
Sırada Küpe Var:
Küpe Abanoz Küpe Tercih Edilir Çünkü Zeka Veriyor Zeka Demek Bir Suranın temeli Demektir Zeka Yapmadan Bir Sura Hiç Bir İşe Yaramaz .
Kılıc
Bıcak
Çiftel
Yarı
Ok
Sırada Bilezik Var:
Yarı
Hp
Buyu
Şimşek
Delici Vurus Sansı
Benden Bukadar İns İsinine Yarar Ben Denedim Su ana Kadar 100 Den Fazla Pvp Oynadım Bu İtemleri Yaptım Yapalı 8 Aydır Yenilmezliğim Sürüyor.
Şimdi Oncelikle Zırhtan Başlıyalım:
Zırh İçin 2 Tane Zırh Almanız Gerekiyor Neden Derseniz 1 Sura Ve Şaman İçin Zırh 1 De Ninja Ve Savaşçı İçin Zırh Lazım...
Kılıc
Çiftel
Bıçak
Şimşek
Hp
Gereklidir Çunku Şimşek Suranın Buyulerine Karsı Bağısıklılık Yapıyor İsterseniz Deniyebilirsiniz.
2.Zırhımızda Şöyle Olacak.
Kılıç
Bıçak
Çiftel
Ok
Hp
Ok Savunması Ninjanın Okçu Skillerine Karsı Bağışıklılık Veriyor.
Sırada Silah Var:
Silaha 3Taş Giriyor Mesela Savaşçı taşı Ninja Taşı Sura Taşı Giriyor Şamana Yer kalmıyor Bunun İçin Ayrıyeten Aynı Efsunda 2. Silah Yapabilirsiniz.
Yarı
Zeka
Çeviklik
Kritik
Delici
Gerekli Çeviklik Ne İşe Yarıyo Diyceksiniz Eminim :
Çeviklik Suranın Vuruslarını Az Da olsa Arttırıyor Ve SAvuşturma Veriyor Savuşturma İse Miss Vurma Oranını Arttırıyor.
Sırada Kask Var
Kask İçin Şunlar Gerekli:
Yarı
Şimşek
Ateş
Büyü
Hp Uretimi Yada Zehir Geleblr Fark Etmez.
Sırada Ayakkabı Var :
Ayakkabıya Büyü Hızı Veren Ayakkabı Tavsiye Ederim.
Hp
Kılıc
Bıcak
Çiftel
Ok
Sırada Kolye Var:
Hp
Kılıc
Bıcak
Çiftel
Ok
Sırada Küpe Var:
Küpe Abanoz Küpe Tercih Edilir Çünkü Zeka Veriyor Zeka Demek Bir Suranın temeli Demektir Zeka Yapmadan Bir Sura Hiç Bir İşe Yaramaz .
Kılıc
Bıcak
Çiftel
Yarı
Ok
Sırada Bilezik Var:
Yarı
Hp
Buyu
Şimşek
Delici Vurus Sansı
Benden Bukadar İns İsinine Yarar Ben Denedim Su ana Kadar 100 Den Fazla Pvp Oynadım Bu İtemleri Yaptım Yapalı 8 Aydır Yenilmezliğim Sürüyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)