D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pes 2010 masterlig ve become a legend'e yardımcı programlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdem198
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 564

erdem198

Level 2
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar...

Alıntıdır Arkadaşlar Forumdada Vardır.Ancak Ben Konuyu Güncel Tutmak İstediğimden Bu Konuyu Açmış Bulunmaktayım.

Başlıktada Belirttiğim Gibi Oyuna Yardımcı Programlar Arıyorsanız Tamda Konusuna Geldiniz.

Ben Direk Anlatıma Geçeyim.

Şimdi Size Alıntı Olan Programı Göstereyim.

Link Konunun Altındadır Linkin İçinde 2 Yardımcıda Bulunur.

Evet Arkadaşlar Bu Linkten Yardımcı ( Lütfen Hile Demeyin.) yı İndiriyoruz.İndirdiğimiz Dosyayı Masaüstüne Çıkarıyoruz.Daha Sonra Programı Açıyoruz.( Bu Esnada Pes 2010'u Kapatıyoruz.)Daha Sonra Açtığımız Dosyada Bir Resim Yanındada Bayraklar Open Falan Yazıyor.Daha Sonra Open Diyoruz.Açılan Yerden Belgelerim/Konami/Pro Evolution Soccer 2010/Save Diyoruz.Oyunda Master liginiz Kaçıncı Sırada İse ( 1.Sırada İse Orda Pes2010_ML01 'i İşaretliyoruz.) Daha sonra Bank Account Ready! diyecek. Daha Sonra Altta Paranız Yazacak.Oraya Ne Kadar İsterseniz Okadar Para Miktarını Üzerine Ekleyip Yazıyoruz. Mesela : Orda 123456789 Yazıyor Onun Üstüne 100 Bin Koymak İstersek 123556789 Yazıp Donate Diyoruz.Paramız Yükleniyor.Bu Kadar.

Şimdi Gelelim Become A Legend Yardımcısına ( Eğer İndirecekseniz Baştan Söyliyeyim Yardımcı Japoncadır. Benim Anlatımımla Yapabilirsiniz.Zaten 1kez Yaptıktan Sonra Alışırsınız.)

Link Konunun Altındadır.Winrarın çinde 2 Yardımcıda Bulunur.

Burdan Link'i İndiriyoruz.İndirdiğimizi Masaüstüne Çıkarıyoruz.Daha Sonra Hilemizi Açıyoruz.Yukarıda Sol Üst Köşede (F) İle Biten Bir Buton Var.Ona tıklıyoruz.Ordan (o) İle Bitene Tıklayıp BL Kaçsa Seçiyoruz.(Oyunda Become A Legend Kayıdınız Hangi Sırada İse Mesela 1.de İse PES2010_BL01 'i Seçiyoruz.)Daha Sonra Ordan Hangilerini Çoğaltacaksak Hangi Kartları Ekliyeceksek Seçiyoruz.( Kart Eklemeden Geçerseniz Otomatik 8 Tane Kart Seçer.)Ayarları Yaptıktan Sonra Yine Sol Üst Köşede (F) İle Bitene Tıklayıp (S) İle Bitene Tıklıyoruz Ve Kaydediliyor.

Not : YARDIMCI TAMAMEN ALINTIDIR.ANLATIM VE UPLUAD TAMAMEN BANA AİTTİR.BEN SADECE KONUNUN GÜNCEL KALMASINI İSTEYENLERDENİM.

Bir Teşekkür Edin En Azından...

LİNK:

NOT: Herhangi Bir Siteye Upluad İsterseniz Hemen Yaparım...

Lütfen Kötü Yada İyi Yorum Yapınız...

Son düzenleme:
Buradanda Bakabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri