Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Modum biliyorum forum kirletiyorum çok üzgünüm ama üyelerden ve sizden acil olarak cevap almam gerekiyo . Bende goli var . Envanteri çekip koycaktım ama resimler kırıldı .Full hız full lf3 . 8 iris , 1 tane zeus ve 1 tane lf4 var . Neyse .. Ben konfigurasyonları nasıl yapacagımı bilmiyorum . Sizce ne yapmalıyım ?
ben 1.ye kalkan irislere lf3 diziyorum eger ki benden güclü biri beni kesmeye baslarsa 2.ye geciyorum 2.side irisler full kalkan gemi full hız yani kaçış modülü 

ben 1.ye kalkan irislere lf3 diziyorum eger ki benden güclü biri beni kesmeye baslarsa 2.ye geciyorum 2.side irisler full kalkan gemi full hız yani kaçış modülü![]()
bende böyle yapıyorum.
bu arada sen nasıl zeus aldın? apisten önce
?sandıktan tam parçamı çıktı?

güzel taktikmiş bizdaha full dizcek kadar zengin değiliz xDben 1.ye kalkan irislere lf3 diziyorum eger ki benden güclü biri beni kesmeye baslarsa 2.ye geciyorum 2.side irisler full kalkan gemi full hız yani kaçış modülü![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)