HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler sizce en iyi dövüş sanatı hangisi?
Bence Wing Chun 3 aydır yapıyorum.Faydasını gördüm tam sokaklar için bir dövüş sanatı. Ve Bruce lee'nin 8 sene boyunca yaptığı dövüş sanatıdır.
Bence Wing Chun 3 aydır yapıyorum.Faydasını gördüm tam sokaklar için bir dövüş sanatı. Ve Bruce lee'nin 8 sene boyunca yaptığı dövüş sanatıdır.
Tekvando Gayet İyi Bence . Bi ara Judo'da yaptım Fazla Faydasını Görmedim Sadece İnsana Kendine Güveni Geliyor .
Dediğiniz gibi Ip-Man'ın öğrencisi olan Bruce Lee de Wing Chun sanatını benimsemiş usta isimlerden. Ve onu diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliği, "Jeet kune Do!" adında kendi stilini ortaya çıkarması. Genel olarak önerebileceğim stiller Wing Chun, Jeet Kune Do! Kung Fu ve Taekvondo sanatları 

TheAPAk kardeşim Taekvando'da bir dövüş sanatırı aynı şey Wing Chun sanatı denilen şey lede ilgilidir...
Yalnız Sokaklarda kendini savunmak amaçlı önerebileceğim dövüş tarzı : Muay Thai
Bi ara Kenji > Yusuf adminimizinde özellikle üzernide titrediği bir dövüş sanatıdır tamamen diz dirsek ve savunmalar özellikle kaval ve kemikler çök önemli bu dövüş sanatında ben 2 yıldır giiyorum ve hala gitmekteyim gerçekten harika bir dövüş sanatıdır.
Yalnız Sokaklarda kendini savunmak amaçlı önerebileceğim dövüş tarzı : Muay Thai
Bi ara Kenji > Yusuf adminimizinde özellikle üzernide titrediği bir dövüş sanatıdır tamamen diz dirsek ve savunmalar özellikle kaval ve kemikler çök önemli bu dövüş sanatında ben 2 yıldır giiyorum ve hala gitmekteyim gerçekten harika bir dövüş sanatıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)