Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

En iyi dövüş sanatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhmet5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler sizce en iyi dövüş sanatı hangisi?
Bence Wing Chun 3 aydır yapıyorum.Faydasını gördüm tam sokaklar için bir dövüş sanatı. Ve Bruce lee'nin 8 sene boyunca yaptığı dövüş sanatıdır.

Dediğiniz gibi Ip-Man'ın öğrencisi olan Bruce Lee de Wing Chun sanatını benimsemiş usta isimlerden. Ve onu diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliği, "Jeet kune Do!" adında kendi stilini ortaya çıkarması. Genel olarak önerebileceğim stiller Wing Chun, Jeet Kune Do! Kung Fu ve Taekvondo sanatları :)

TheAPAk kardeşim Taekvando'da bir dövüş sanatırı aynı şey Wing Chun sanatı denilen şey lede ilgilidir...

Yalnız Sokaklarda kendini savunmak amaçlı önerebileceğim dövüş tarzı : Muay Thai

Bi ara Kenji > Yusuf adminimizinde özellikle üzernide titrediği bir dövüş sanatıdır tamamen diz dirsek ve savunmalar özellikle kaval ve kemikler çök önemli bu dövüş sanatında ben 2 yıldır giiyorum ve hala gitmekteyim gerçekten harika bir dövüş sanatıdır.

Bende Tekvandoya başlamayı düşünüyorum ama orda sanırım hep tekme kullanılıyo bu kotu tarafı yumruk ta onemli :/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri