HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk ßaşta S.a Arkadaşlar Konu Adımdada ßeLirTiLdiqi qißi ben Multi Hack 7.1 Paylaşıcam SizLerLe Virüs TotaL'dende Tarattım Virüs Yoktu.
Hilenin Özellikleri:
1-Oyun Adını Kendi Ekranında Değiştirtmek.
2-Çekme, Oto para toplama, vurma, koşma vb. gibi özellikleri var diğer hilelerdeki gibi ama burda çekme hilesi farklı çekmeyi açıyorsunuz yürüyebiliorsunuz şimdi anlamazsınız ama hileyi indirip kullanınca görceksiniz.
3-Görünmezlik.
Arkadaşlar Siz Hilenin SS'sinide İsticeksiniz Eminim..Onun İçin Hemen Alta Koydum
FoTo:
HiLe:
Not: Bazı Virüs Programları Hileyi Trojan Olarak görüyor elimde olan birşey değil bu üzgünüm ama alman sitelerinde duyduma göre oluyormuş...Siz bir deneyin olmazsa yüzüme tükürün....!Olanlar Aşağı YoRm Yapsın kesinLikLe Oluyor bence
Hilenin Özellikleri:
1-Oyun Adını Kendi Ekranında Değiştirtmek.
2-Çekme, Oto para toplama, vurma, koşma vb. gibi özellikleri var diğer hilelerdeki gibi ama burda çekme hilesi farklı çekmeyi açıyorsunuz yürüyebiliorsunuz şimdi anlamazsınız ama hileyi indirip kullanınca görceksiniz.
3-Görünmezlik.
Arkadaşlar Siz Hilenin SS'sinide İsticeksiniz Eminim..Onun İçin Hemen Alta Koydum
FoTo:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
HiLe:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Bazı Virüs Programları Hileyi Trojan Olarak görüyor elimde olan birşey değil bu üzgünüm ama alman sitelerinde duyduma göre oluyormuş...Siz bir deneyin olmazsa yüzüme tükürün....!Olanlar Aşağı YoRm Yapsın kesinLikLe Oluyor bence

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)