bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

PVP-Server Hack Sistemi__InClientHack__Skillhack+Multihack+Fun Hacks/KeNjiRo Project.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeNji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 257
  • Görüntüleme Görüntüleme 45K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GüzeL PaylaşiM SaoL

Bu Konuyu Açan Arkadaş Sana Bazı Notlarım Var Ve Cevabını Bekliyorum..

1.Skil hack yani arka arka hiç vurmadan skil vurma ilk skill hariç diğerleri damg vurmuyor ve bu hack sadece sp'mizi Yemekle Kalıyor Nasıl Denedigimi Söliyim Yan çar Açtım Ve Ws Attım Hamle Vurdum İlk Hamle Can Götürdü Ama Digerleri Etkilemedi.

2. Görünmezlik Hileci Yine Yan Çarım İle Yanına Gittim Hile Açtığım Çarın Ve Benim Hile Açtıgım Metin2'de Çar Görünmezken Yan Çar Çarımı Hala Görüyordu..

3.Gece Ve Gündüz Ayarları Benim Hile Açtıgım Metin2 Ayarladıgımda Gece Ama Yan Çarım İle Baktıgımda Gündüz

4.Kar Yağdırma Aynı Şekilde Benim Hile Açtıgım Metin2'de Kar Yagıyr Ama Yan Çarda Ki Metin2'de Hava Normal ..

5.Bu Seçenekte Sana Bi Soru Sorucam Gm-TooL Etkin Derken Hangi Gm Kodları Etkin Acaba ??

Kardeş Bunlar Sadece Eleştiri HiçBir ŞeKiLDe SeNi KöTüLeMiyorum Yanlış Anlaşılmasın Tamam Mı Kardeşim Sadece BuDa Benim Yorumlarım...

[GM]QodName SayGılarımLa...

§ëMpÃ']['îK;860603' Alıntı:
Bu Konuyu Açan Arkadaş Sana Bazı Notlarım Var Ve Cevabını Bekliyorum..

1.Skil hack yani arka arka hiç vurmadan skil vurma ilk skill hariç diğerleri damg vurmuyor ve bu hack sadece sp'mizi Yemekle Kalıyor Nasıl Denedigimi Söliyim Yan çar Açtım Ve Ws Attım Hamle Vurdum İlk Hamle Can Götürdü Ama Digerleri Etkilemedi.

2. Görünmezlik Hileci Yine Yan Çarım İle Yanına Gittim Hile Açtığım Çarın Ve Benim Hile Açtıgım Metin2'de Çar Görünmezken Yan Çar Çarımı Hala Görüyordu..

3.Gece Ve Gündüz Ayarları Benim Hile Açtıgım Metin2 Ayarladıgımda Gece Ama Yan Çarım İle Baktıgımda Gündüz

4.Kar Yağdırma Aynı Şekilde Benim Hile Açtıgım Metin2'de Kar Yagıyr Ama Yan Çarda Ki Metin2'de Hava Normal ..

5.Bu Seçenekte Sana Bi Soru Sorucam Gm-TooL Etkin Derken Hangi Gm Kodları Etkin Acaba ??

Kardeş Bunlar Sadece Eleştiri HiçBir ŞeKiLDe SeNi KöTüLeMiyorum Yanlış Anlaşılmasın Tamam Mı Kardeşim Sadece BuDa Benim Yorumlarım...

[GM]QodName SayGılarımLa...

Eğlence amaçlı bir hile sanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri