Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Trabzonspor'da gergin idman

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 436

Nothing2Lose

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
30 Ocak 2010
Konular
549
Mesajlar
1,203
Online süresi
2h 25m
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
184
MmoLira
29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonspor, Süper Lig'de hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Tayfun dışında tüm futbolcular katılırken, hafif sakatlığı bulunan Yattara takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Diğer futbolcular ise antrenmanda koşunun ardından da 4`erli gruplar halinde minyatür kale maç yaptı. Bu çalışma sırasında Cale, sahanın uzak noktasında bir pozisyonda sinirlendiği Alanzinho`ya tekme salladı. Bu harekete kızan Brezilyalı futbolcu da Cale`nin üzerine yürüttü. İkiliyi araya giren Giray ve Burak ayırdı. Antrenman sonunda ise kaptan Song her iki futbolcuyu yanına alarak yaklaşık 5 dakikalık bir görüşme yaptı. İki futbolcuyu el sıkıştıran Song`un tüm çabalarına rağmen futbolcuların gergin olması dikkat çekti.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst