noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Metin2 Sunucusu Almak İstiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zorbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 610

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar metin2 sunucusu almak istiyorum. Fiyatı 20 TL olan sunucu almak istiyorum. Ama bana gelip demeyin buyrun msn iletişim adresim ekleyin görüşelim diye yorum yazmayın. Baştan söylüyorum. 15 ila 20 TL arası sunucu satacaksan ve oyun içi desteğin yoksa yorum atma bana nasıl filesin varsa vereceksin 2012 - 2013 - 2014 files anlamam ben Türkteki itemler ekli olsun Mavi çelik triton oto pot sorunsuz olsun lvl sınırı 99 olsun canımı yesin.
Sunucuyu asıl alma sebebim ilk 1 ay deneme sürecinden geçirmek istiyorum. Tüm herşeyini baştan yenilemek istiyorum. Dediğim gibi fiyat az diye eski files vermeye kalkmayın burda o hostingi paralarım. Rezil ederim adam gibi hostingler cevap yazsın.

Fiyat Aralığı 15 ila 20 TL olanlar yorum yazsın.

Son düzenleme:
Öncelikle Merhabalar Diyorum

Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizlere Hizmet Vermeyi İsteriz .

- Paypal + Kredi Kartı + Banka Ödeme Sistemimiz Aktifdir .

- Teslimatlar ödediğiniz gün içinde yapılmakdadır .

- .TK Domain + Forum + Ticket Sistemi Ücretsiz Olarak Sağlanmakdadır + Online Market Sistemi .

- www.kontrolpanelim.in Adlı Süper Admin Paneli Tamamen Türkçe -

Web : www.ruzgarweb.com
Msn : admin@ruzgarweb.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri