Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
IIGrandeII ve BattLeaLone isimli çarlarım bugda kalmıs bi ilgilenin server:Merkür
Sv: Merkür / Id : Sahaman1313 Nick : CuneyTArkn(ÇÖL ORTA''BU ÇARI KURTARIN SORUN NE İSE'') - Sv : Merkür / Id : Olmaz72 Nick
ubLaJ(Hatırlamıyorum) -Sv Merkür / Id : Olmazz72 Nick : SmithWesson(Hatırlamıyorum) - Sv : Merkür / Id : Yuhss Nick : VEZIRGAN(1.Köy Mavi)- Sv : Merkür / Id : Yuhss01 Nick :BySmurf(1.Köy Mavi) - Sv : Merkür / Id : Donkisot72 Nick : Samanettin(1.Köy Mavi) ^Kolay Gelsin^
ubLaJ(Hatırlamıyorum) -Sv Merkür / Id : Olmazz72 Nick : SmithWesson(Hatırlamıyorum) - Sv : Merkür / Id : Yuhss Nick : VEZIRGAN(1.Köy Mavi)- Sv : Merkür / Id : Yuhss01 Nick :BySmurf(1.Köy Mavi) - Sv : Merkür / Id : Donkisot72 Nick : Samanettin(1.Köy Mavi) ^Kolay Gelsin^İtem kaybıda söz konusu tabi ki geçen sefer zırhım ve bir miktar param kaybolmuştu suramda bu sefer öyle olursa,gerçekten büyük sorun olurum.
Sv: Merkür / Id : Sahaman1313 Nick : CuneyTArkn(ÇÖL ORTA''BU ÇARI KURTARIN SORUN NE İSE'') - Sv : Merkür / Id : Olmaz72 NickubLaJ(Hatırlamıyorum) -Sv Merkür / Id : Olmazz72 Nick : SmithWesson(Hatırlamıyorum) - Sv : Merkür / Id : Yuhss Nick : VEZIRGAN(1.Köy Mavi)- Sv : Merkür / Id : Yuhss01 Nick :BySmurf(1.Köy Mavi) - Sv : Merkür / Id : Donkisot72 Nick : Samanettin(1.Köy Mavi) ^Kolay Gelsin^
:m08::m08::m08::m08::m08::m08: herkese sabır diliyorum arkdaslar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)