quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bygürsel558

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JerseN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim mesleğim hakkında şüphe eden varsa buyursun gelsin 2 3 gün misafirim olsun size bin defa söyledim ve hala söylüyorum aklınız olmadığı için tekrarlattırıyorsunuz bana ben Onur değilim,bunu bakın bir daha söylüyorum ve ayrıca kimin nereden dışlandığı sütün akı kadar belli ;) Benim adım Selim olay bitmiştir beni ancak tanıyan bilr herkes hakkımızda atar tutarsa kocakarı günlerinden farksız olur burası herkes bi kere haddini bilsin duracağı yeri bilsin tanımadığı kişiler hakkında yorum yapma huyundan vazgeçsin..Ağalık,efelik taslamayı kesin reelde sidik olan nette kral olurmuş;o türdensiniz işte o yüzdendir ki çok fazla iplemiyorum sizi <3

Benim mesleğim hakkında şüphe eden varsa buyursun gelsin 2 3 gün misafirim olsun size bin defa söyledim ve hala söylüyorum aklınız olmadığı için tekrarlattırıyorsunuz bana ben Onur değilim,bunu bakın bir daha söylüyorum ve ayrıca kimin nereden dışlandığı sütün akı kadar belli ;) Benim adım Selim olay bitmiştir beni ancak tanıyan bilr herkes hakkımızda atar tutarsa kocakarı günlerinden farksız olur burası herkes bi kere haddini bilsin duracağı yeri bilsin tanımadığı kişiler hakkında yorum yapma huyundan vazgeçsin..Ağalık,efelik taslamayı kesin reelde sidik olan nette kral olurmuş;o türdensiniz işte o yüzdendir ki çok fazla iplemiyorum sizi <3

sana simdi adını soran mı oldu kundi eee selim ol yada murti ol ne fark eder sonuc ta yalamozlusun o yeter iste :D

Son düzenleme:
Haticeyi değil neticeyi gördük koç
Sivaslılar çok kahpe insanlardır :D:D:D

TRO VAR DEDİLER GELDİK SİVASA GERİ DÖNDÜK KIMSE YOKTU :)

Bebe BriaNN Dediğiniz Adamda sivaslı... Bi sor önce büyüklerinden kimin ne oldunu öğren... Sivasda memleketi adresi bilion gelll görek neyin ne oldunu neticeyi görmüş sende o arka nerdeki sivasa gelcen bebe biliosun eline verip yollucamızı...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri