Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Bygürsel558

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JerseN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SVSLI58' Alıntı:
Sivasa gelmişte gelememişsim la sen kimsin 13 yaşındaki bebe bana artislikmi yapıon faceden ekle veriyim adresi gelde bu seferde gerçek hayatta eline verip kopturayım bebe sen kimsin senden korkacam Gm nin yalakası....
Hırsız senin babandır bebe kanıt göster boş laf okuma sümüklü... SİVASA GELMİŞ O ARKA VARMIKİ SENDE SİVASA GELECEK MMO NUN BEBESİ SEN KİMSİN...

KOÇ JerseN HesoN IcesoN ByseN JasForce I3iraKesH bebesi seni...

Haticeyi değil neticeyi gördük koç
Sivaslılar çok kahpe insanlardır :D:D:D

TRO VAR DEDİLER GELDİK SİVASA GERİ DÖNDÜK KIMSE YOKTU :)

Hahaha Sahte gm diyor haha
Ulen bebe forumda yükselmek icin belli bir mesaj konu acman lazım demi onları yaptık diyemı sahte gm olduk araştır bakalım hangı çarım gm taklıdınden oyun ıcersıınde ban yemıs sahte ss ci gürsel 6-7 ay önce kaç kişiyi sahte ss den banlattın len Olum yönetici AZAP Herşeyi biliyor kımın ne halt yediğini 3 char full setim var diyorsun kım bılır hangı gunahsızlardan çaldın onu hırqıızzzzzzzzzzzz gürsel :D

Samuelcinin torunu bygursel sivaslı değilmi hepiniz böylesiniz Sivaslılar cok kaypak olur bu cagırmıstı gittim oraya gelemedi bu tabi 3.5 attı insanlarından biliyorum :D

Yurt Çocuğu gürsel :D

lan sen milete iftira atana kadar sen kimin kupesını calmıstın la olm hırsızlığın biride bir binide bir hırsır isonun kanksı ne oldu lan resminide kaldırmsın asıl bir tro da varsa oda sensın la bide yüzlü yüzlü cıkmıs milete hırsız deme buraya kimın kupesıonı caldığını carın suresız ban yediğınıda koymayim olm sen ilk önce kendine bak lan sonra miletı karala hırsız

Valla SonumOldun seninle hertürlü vs yaparım hiç sıkıntım yok o kdar yakmışım ki canını demekki her adımı duyduğunda ürperiyor bi yorum da sen yapmak istiyorsun;yap bakalım,yapabildiğin kadar çok yakmışımdır seninde canını toplanmışsınız o kadr aciz pire benim mi üstüme geliyorsunuz vsden kaçtığım yok sonumoldun aslanım benim koçum benim kuyruk acın vardır anlarım ;) Alırsan da alırsın tebrik eder geçeriz ağlamayız biz kimileri gibi ok o yüzden çok fazla konuşma çık o sanal dünyadan :) Bu da sana abi tavsiyesi ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri