HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ;
Serverimi Satmaya Karar Verdim. Nedeni 8Aydır Acık Olması. Biryere Kadar İnsan Daha Sonra Sıkılıyor. Ücret Cok Makul Bir Fiyattır Zorlanmadan Odeyebilirsiniz. Server Özellikleri Msn Adresinden Sorabilirsiniz.
Server : 3GB'Dır ( 8 Aylıktır 5Ayı Daha Vardır ) 1Yıllık Anlasmamız Vardır. İsterseniz Tekrar Ücreti Yatırıp Uzattırabiliriz.
İletişim adresi : gg@oyunalemi.org
Ücret Şimdilik : 40 - 50 TL Arası Düşünüyorum. Fiyatta Anlasma Sağlayabiliriz. 5 Ay 50TL Bence Cok Uygu + 3GB Rem. Lütfen Güven Duygusu Olmayan Kişiler Eklemesin.
Telefon No : 0536 339 00 99 ( 5 Den Sonra Arayabilirsiniz ) TURKCEL
Ödeme
TÜRKCEL KONTUR
------------ 2 Sinden Biriyle Gerceklestirebiliriz
BANKA HAVALE
SS2
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900.
SS3
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
SS4
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
SS5
Tekrar Msn : gg@oyunalemi.org
Konu Kilitlenirse Nerde Acabilecegimi Soyleyiniz.
Serverimi Satmaya Karar Verdim. Nedeni 8Aydır Acık Olması. Biryere Kadar İnsan Daha Sonra Sıkılıyor. Ücret Cok Makul Bir Fiyattır Zorlanmadan Odeyebilirsiniz. Server Özellikleri Msn Adresinden Sorabilirsiniz.
Server : 3GB'Dır ( 8 Aylıktır 5Ayı Daha Vardır ) 1Yıllık Anlasmamız Vardır. İsterseniz Tekrar Ücreti Yatırıp Uzattırabiliriz.
İletişim adresi : gg@oyunalemi.org
Ücret Şimdilik : 40 - 50 TL Arası Düşünüyorum. Fiyatta Anlasma Sağlayabiliriz. 5 Ay 50TL Bence Cok Uygu + 3GB Rem. Lütfen Güven Duygusu Olmayan Kişiler Eklemesin.
Telefon No : 0536 339 00 99 ( 5 Den Sonra Arayabilirsiniz ) TURKCEL
Ödeme
TÜRKCEL KONTUR
------------ 2 Sinden Biriyle Gerceklestirebiliriz
BANKA HAVALE
not: Kendi Husisi Serverimdir. Bilişim Filan Sanmayın:m08:

Ticarette Güven Esastır Güven Olmassa Ticaret Olmaz.
:l04::l04::l04::l04:
Ekleyin Konusalım Kaybedecek Neyiniz Var?:ka24:
RESİMLER
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900.

Ticarette Güven Esastır Güven Olmassa Ticaret Olmaz.
:l04::l04::l04::l04:
Ekleyin Konusalım Kaybedecek Neyiniz Var?:ka24:
RESİMLER
SS2
SS3
SS4
SS5
Konu Kilitlenirse Nerde Acabilecegimi Soyleyiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)