HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Çoğu kişinin bu konuda sorun yaşadığını biliyorum,o yüzden size cep telefonlarınızdan internete girmenin en hızlı ve ucuz yolunu anlatacağım.
Yapmanız gereken çok birşey yok aslında,herşey çok basit.
Öncelikle telefonumuzdan
Hatlara gelince AVEA iseniz *100# de 3g bölümünde 3g Hoşgeldin Paketi'ne bir kere üye olursanız ne kadar sürer bilmiyorum ama paket bitse bile interneti 15 dakikasını 2-3 kuruşa getirebilirsiniz.Turkcell ya da Vodafone nasıl bilmiyorum.
Birçok browser denedim (opera mini,uc browser vb.) ama hem en ucuzu bu hem diğerlerinde hammadde seviyelerine tıklayamayabilirsiniz.
Umarım yararlı
Çoğu kişinin bu konuda sorun yaşadığını biliyorum,o yüzden size cep telefonlarınızdan internete girmenin en hızlı ve ucuz yolunu anlatacağım.
Yapmanız gereken çok birşey yok aslında,herşey çok basit.
Öncelikle telefonumuzdan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
giriyoruz.Açılan sayfada hemen önümüze download linkleri çıkar zaten.Orada Dual Signed Version var onu indirmenizi tavsiye ederim çünkü en güvenlisi odur.Daha sonra telefondan (varsa) java kısmına girip browserı açıyoruz ve ilk gelecek seçeneği Accept olarak seçiyoruz ve browserımız artık hazır.Biraz ingilizceniz varsa sorun olmaz zaten.Herhangi bir sayfaya girdikten sonra soldaki Menu'ye tıklayıp Add Favourite derseniz sürekli aynı adresi yazmak zorunda kalmazsınız.Hatlara gelince AVEA iseniz *100# de 3g bölümünde 3g Hoşgeldin Paketi'ne bir kere üye olursanız ne kadar sürer bilmiyorum ama paket bitse bile interneti 15 dakikasını 2-3 kuruşa getirebilirsiniz.Turkcell ya da Vodafone nasıl bilmiyorum.
Birçok browser denedim (opera mini,uc browser vb.) ama hem en ucuzu bu hem diğerlerinde hammadde seviyelerine tıklayamayabilirsiniz.
Umarım yararlı
teşekkürler, eskiden vodafon un sınırsız internet kampanyası vardı 8 tl ye telefondan traviana girebiliyordum ama kampanya bitmiş şimdi başka kampanyalar arıyorum
Bu bölümle alakası yok. Bildirildi.
Travian'Telefonla Giriş... Konusu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)